Yv@n#43
Nos én azt látom, hogy neked úgy leginkább elég nem vagy képben live-al mint platformmal. Hozzátenném lévén nem vagyok érdekellt a témában, így én sem tudom szerintem a felét sem annak, hogy egész pontosan mi mindent biztosít rajta MS, illetve mik a hátrányai. Ezek hiányában viszont nem tudod l összehasonlítani a kettőt.
Sony-val kapcsolatban nekem egyedül ez a gém3.0 kifejezés nem fekszik most. Pontosan az jut róla eszembe, mint a web2-ről. Valaki kitalálta, hogy ez baromi jól hangzik, miközben gyak nem történt semmiféle akkora ugrás ami egy 'verzióváltást' megindokolna, lévén az adott dolog fejlődése teljesen folyamatos volt. PS3 esetén a game 3 elvileg most a user által gyártott content-et akarja jelölni, mert ez mekkora hatalmas ugrás. ha belegondolsz PC-n ez ezer éve ott van, ott mégsem hívta senki gém3-nak. egyszerűen a kutyát nem érdekellte, mindenki aki ismerte tudomásul vette, hogy van, és hogy jó.
Ez a Home most így nem fogott meg, nem látom értelmét(kb 5 évvel ezelőtt volt nálunk valami set top boxos virtuális térben sétálok és vásárlok kezdeményezés, nekem azt juttatja eszembe), de majd ha látok élőben ps3-at és kipróbálom, akkor úgyis meglátom, hogy van-e haszna.
A live sem különösebben izgatott, amikor ismerősnél box-oltunk, az egyedüli ami valamennyire tetszett benne, az a winupdate szerű BITS alapú update letöltő cucc volt benne, hogy míg te gámolsz, addig, ha van net kapcsolatod, akkor idle prioritásban szedi a meglévő gámáidhoz az esetleges javítást/content kiegészítést.
Mondjuk én a konzollal úgy vagyok, mint a mobiltelefonnal is. Telefon telefonálásra való, nem arra a millió baromságra, amivel az elmúlt években próbálják telezsúfolni. A konzol nálam játék gép. Az hogy azon kívül még mit tud, érdekesség, de teljességgel lényegtelen.