Mégis csökkenhet a PS3 ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is pont úgy vagyok egyébként, letöltök és kipróbálok, mielõtt vásárolok.
Sebaj, majd ha elmúltál 12 éves te is felfogod, hogy PC-s játékokért is fizetni kell(ene).
Sony-val kapcsolatban nekem egyedül ez a gém3.0 kifejezés nem fekszik most. Pontosan az jut róla eszembe, mint a web2-rõl. Valaki kitalálta, hogy ez baromi jól hangzik, miközben gyak nem történt semmiféle akkora ugrás ami egy 'verzióváltást' megindokolna, lévén az adott dolog fejlõdése teljesen folyamatos volt. PS3 esetén a game 3 elvileg most a user által gyártott content-et akarja jelölni, mert ez mekkora hatalmas ugrás. ha belegondolsz PC-n ez ezer éve ott van, ott mégsem hívta senki gém3-nak. egyszerûen a kutyát nem érdekellte, mindenki aki ismerte tudomásul vette, hogy van, és hogy jó.
Ez a Home most így nem fogott meg, nem látom értelmét(kb 5 évvel ezelõtt volt nálunk valami set top boxos virtuális térben sétálok és vásárlok kezdeményezés, nekem azt juttatja eszembe), de majd ha látok élõben ps3-at és kipróbálom, akkor úgyis meglátom, hogy van-e haszna.
A live sem különösebben izgatott, amikor ismerõsnél box-oltunk, az egyedüli ami valamennyire tetszett benne, az a winupdate szerû BITS alapú update letöltõ cucc volt benne, hogy míg te gámolsz, addig, ha van net kapcsolatod, akkor idle prioritásban szedi a meglévõ gámáidhoz az esetleges javítást/content kiegészítést.
Mondjuk én a konzollal úgy vagyok, mint a mobiltelefonnal is. Telefon telefonálásra való, nem arra a millió baromságra, amivel az elmúlt években próbálják telezsúfolni. A konzol nálam játék gép. Az hogy azon kívül még mit tud, érdekesség, de teljességgel lényegtelen.
Igen ez igaz, de azért pontosítanék: jelenleg nincs olyan szitû, de azért a böngészõn keresztül elérhetõkön kívül is vannak olyan netes funkciók, amik már most sem hiányoznak a PS3-ból, és a Home-mal viszont bõven az M$ elé kerül! Szal tudsz borzolni (amit ha jól tudom az x-el nem), tudsz csetelni, tartalmakat letölteni, vásárolni stb.
Jelenleg a játékosok fittizésére szolgáló achivement szerû megoldás még nics, de mint gondolom te is látod ezt a Home bõven orvosolja majd!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy negy szemétség hogy kiszurnak az EU fogyaztokkal!!!Itt meg lehet venni a 60 GB MODELT csekély 170 e ft-ért
a Jaoánoknál mega 20 Gb kb 70 e FT
szal a kettõ gép között csak 100 e FT van!!!
Majd ha 100 alá megyen az ára akkor veszek de addig marad a PS 2 -õm
A ps3-nak jelenleg nincs ilyen szintû online rendszere. az hogy a beépített böngészõjével lehet netezni, még nem online rendszer. 😊
Live gold a fizetõs legjobb tudomásom szerint. live =/= live.com.
Home bétáról meg:
* A Home béta fázisa két részre lesz osztva, áprilistól augusztusig zajlik majd a zártkörû tesztelés, ebben körülbelül 15 000 felhasználó vehet részt. 50 000 felhasználóval zajlik majd augusztus és október között a publikus béta, majd októbertõl kerül beélesítésre a rendszer.
* A rendszer letölthetõ formában fog érkezni a felhasználók gépére, melynek kezdõ méretét mindenképpen 500MB alá akarja szorítani a Sony. A további frissítéseket a háttérben szipkázza le a konzol, a felhasználó mindenféle beavatkozása nélkül.
* A PS Home hivatalosan is támogatni fogja a mikrotranzakciókat, legyen szó felhasználók közötti üzletelésrõl, kiadók által árusított kisebb játékokról, vagy mondjuk végigjátszásokról.
* A Home egyelõre csak PlayStation 3-on lesz elérhetõ, de az idõ elõrehaladtával a Sony a Microsoft Live-jához hasonló platformot akar építeni a rendszerbõl. PlayStation Portable és mobiltelefon mindenképpen terve van véve.
* Több, szponzorált, avagy a Sony által szervezett rendezvényre lehet majd számítani, legyen szó koncertekrõl, vagy sporteseményekrõl.
Forrás: hardwired.
Szóval sony is elkezd gyúrni, lévén kapcsolt, hogy lemaradásban van.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Csak nézzük meg mit ad az M$ online szolgáltatás alatt, az x360 tulalajoknak?
Ad egy tényleg jól kidolgozott portált, és ennyi. (Ami a dashboard nélkül így néz ki, elég fapados).
Másrészt a PS3-nak is van hasonló online rendszer, ráadásul alapból beépített brózerrel rendelkezik, oda mész ahova akarsz, nincs fenn a videód a Sony portálon megnézed a YouTube-on. És mindezt ingyen, úgy értve azért nem kér pénzt hogy felmehesse az áruházba, csak a vásárlásért, vannak ingyenes demók stb.
Szal a hagyományos webes portálját a Sony-nak szerintem felesleges is tovább fejlesztenie, minek? Így is kb egálban van az M$ Live-val.
A Home még télleg csak béta állapotban van, és 1 hónapon belül megkezdõdik a bétateszt, nem tudom mennyire lesz zártkörû.
De a Home messze túl mutat azon a szolgáltatáson, ami eddig sztenderd volt.
Nem egyszerûen online elérhetõség, hanem az amiért az online elérhetõség elsõsorban a gépedben van!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ezzel szemben te a sony rendszerén örmködsz, ami még béta állapotban sincs? Hát tényleg baromira le van maradva a konkurencia. 😊
De azt is vegyétek hozzá ha szép grafikát akartok a ps3/xbox360/stb gépekhez akkor minimum 200k Tv-t kell hozzá venni! Ami azt jelenti hogy ugyanott vagy mintha vennél egy komoly gépet nem? Én is mostmár inkább konzolt vennék csak hát akkor már kéne egy rendes tv is!
<#boxer>#boxer>
<#hehe>#hehe>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A GFX csak 1 dolog egy játék élvezhetõségénél. Sajnos a PC esetében szinte csak erre helyezik a hangsúlyt, pedig a játék fizikája, a környezet összetettsége, vagy az AI legalább ilyen fontos.
A konzolos játékok esetében ezek a tényezõk sokkal kiegyensúlyozottabb arányban vannak. A PC-nél meg csak a grafika a grafika és a grafika számít.
(És itt ismét felhozhatnánk a GTA-t mint példát, csak épp a másik oldalról: a PC-sek nyavajogtak a GFX miatt, de ettõl a játék maga még az évtized egyik legjobb játéka!)
A konzol elõnye az állandó hardver, és az ahogy ezt a játékoknál a program optimalizációjával valódi elõnnyé tudják változtatni. Egy cég egy hardver egy szabvány, mindenkinek ezen a pályán kell játszani. Nem mondhatja senki azt mint PC esetén, hogy tudjuk hogy szarul fut a programunk de mindenki vegyen több memcsit, nagyobb vinyót, új gfx karit, töltse le a legújabb pecset és akkor meglátja azt, amit ígértünk. Ami aztán nem biztos hogy úgy is van.
A konzolnál ez az elsõ pillanatban evidens: oppá szaggat a játék, oppá szar az AI, oppá órákig tölt.
A PC-nél rengeteg hw, sw gyártó rengeteg termékkel van jelen és a termékük hiányosságait szeretik végsõsoron mindenki másra fogni rajtuk kívül. A konzolok ilyen fajta elõnye kétségtelen.
A Game3.0 koncepciója már nem csak egy konzol jelentette hw környezetet jelent, hanem azt is hogy egy gyártó, a Sony egy teljesen új paradigma felett rendelkezve az interneten keresztül kapcsolja össze a termékük alá kiadott szoftvereket, egységes környezetet biztosítva a 3rd party gyártókat arra ösztönözve öket, hogy minnél inkább merüljenek bele, használják ki a Sony nyújtotta környezetet.
Ha más gyártók nem tudnak hasonló koherens felületet nyújtó koncepcióval elõállni a közeljövõben, akkor a Sony kihasítja az internet egy darabját és monopol módon ki is aknázza, minden elõnyével és hátrányával.
A PC-nél nincs ilyen felület, létezik Second Life, létezik WoW, létezik egy csomó internetes játék alkalmazás, portál stb, de nincs közötttük átjárás.
A M$ volt abban a helyzetben, hogy a PC alatt ilyen környezetet megteremtsen, ha már pl a Vistát 3D OS-nek nevezte. Baxott rá, és most több éves hátrányban van!!!!
Kevesebb is volt az mint 1-2 év... emléxem, én(meg még sokan) a gta3 miatt is morogtam, hogy milyen butított grafikát kapunk pc-re is a ps2 gyengesége miatt, pedig akkor sem volt csúcsgépem (egy 2001-es középkat gépem volt)...
Ugyanazok a cégek gyártják a cuccokat a konzolokba is, így nem lesz fejlettebb egy pc-nél, max egy szintben lesz egy high end pc-vel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1. ezen grafika teljes koru megjelenítéséhez nem mindenkinek van évi 100-200 ezer ft-ja
2. a PS3-t a jelenlegi állás szerint nagy vétek leírni, a fejlesztok még csak most tanulják kihasználni a konzol adottságait, lásd PS2 esetén mekkora fejlodésen ment át a grafika a megjelenéstol napjainkig, és mindez a hardware változtatása nélkul, ami PC-n is megvalósítható lenne, csak hát akkor nem lehetne eladni az új termékeket( itt érezheto egy csoppnyi átbaszás)
3. a konzolt nem most érdemes megvenni, Sony jelenleg teljes mértékben kibaszik európai vásárlóival, akinek nem surgos az kivár 1-1,5évet, és durván 100.000forint alatt hozzájut a megfelelo konzoljához, amikor letisztázódik a valódi kép, hogy melyik konzol mit tud, és melyik formátum háború fog nyerni a HD paicon
az deszar lenne. Konzolokban az a jó, hogy nem kell öket fejleszteni
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Egyébként ,hogy mit mond egy b kategoriás fejlesztõ az eléggé nemérvadó 😞
Bár, ha belegondolok a wii és a ps3 között kisebb a különbség,mint a psp és az nds között, tehát lehet hogy az NDS-el ellentétben akár harmadannyi is elfogy a nagy testvérhez képest?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ezt egyébként arra mondta, hogy nem tudják portolni rá a Spore-t, mivel a mesterséges intelligenciájához iszonyat gyenge a Wii CPU teljesítménye... Másrészt viszont a Wii nem a komplex számításokra, és nem is a kiváló MI-re van kihegyezve, hanem inkább az úgymond "társasjátékokra", amihez gyakorlatilag nem nagyon kell MI sem...
Hát mivel PS3-at hivatalosan nem is vehettél, hiszen EUban nem adták ki, és a SONY nem igazán támogatja még a szürke importot sem, nem hiszem hogy hosszas mérlegelés utáni valóban jó döntésnek mondanám a dolgot, de te tudod.
Amúgy nem tudom a Wii miért zárná ki, hogy PS3-at vegyél?
Sem árban, sem másban nem egy kategória a kettõ(és Chris Hecker szavait még nem is idéztem).
<#vigyor>#vigyor>
Amúgy szarom le, hogy melyik az olcsóbb, ha normális áron lesz veszek egy PS3-at.
vagy egy 2 évvel ezelõtti hign-end gépet véve, hogyan upgrade-led 80 ezer ft-ból hogy ma is az legyen?
sehogy. láma.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux