Mythic#22
Egyenlore a PS2-t szerintem ne mérjuk ossze a PS3-al, mint ahogy az akkor megjeleno csúcs PC-ket, sem lehet osszehasonlítani a ma megjelenokkel. A durva az, hogy egy ma megjeleno kozépkategóriás PC kifutási ideje játékok terén szerintem 2-3év. Na most egy kozépkategóriás PC árából megvehetném már 23-án egy horribilis osszegért a PS3-t is, aminek kifutási ideje szerintem lesz min.5 év ha nem 7-8. Nekem pl. a mai játékok grafikája is teljes mértékben megfelel. Volt szerencsém a Gears of warhoz, és úgy érzem, hogy ha ilyen grafikai részletesség mellett én akár 8 év múlva is szívesen játszanék. Nem vágyom 10.000 poligonból álló falevelekre. Szórakozni szeretnék, ha valósághu grafikára vágyom akkor kinézek az ablakon. Ha jó not akarok látni, ránézek a barátnomre és kész. PC-n sajnos nem lesz meg a lehetoségem, hogy az 5 év múlva megjeleno játékokkal játszak a mai gépemen. PS3 esetén viszont ez a probléma már nem lép fel. A kovetkezo generációs konzolokig biztosítva van a hardware rész a kikapcsolódáshoz. Ez kihangsúlyozom, csak azokra a játékosokra illik, akik képesek a mai grafikai megjelenítés mellett is kikapcsolódni, és nem attól érzi jól magát ha a falevél erezetét nézegeti egy autós, vagy akció játékban.