• panther112
    És hogyan akarod kivitelezni? Csak egy példa: még a 80-as években elraboltak több rendkívül értékes képet (Corot, Monet...) a tetteseket elkapták, és kaptak érte 5 év börtönt, mert csak a lopott festmény illegális birtoklását lehetett rájuk bizonyítani. Ebből is láthatod, hogy milyen nehéz valamit valakire rábizonyítani, itt pedig ügyek tömegében kéne eljárni, úgyhogy lebénulna a bíróság, rendőrság. Sokkal értelmesebb elképzelés, ha a kevés, nyilvánvalóan, eltérő célból készült felvételek esetén mentik fel a készítőt. (pl. bemutat egy rendőri visszaélést, egy bankrablót, stb.) Szerintem elég szomorú, hogy erre tényleg ráépült egy teljes iparág. Nincs más megoldás, mint a tiltás. Én elég sok videót láttam, volt, hogy felgyújtottak egy embert, hogy neoncsövekkel vertek meg egy előtte levetkőztetett lányt. MIndezt csak azért, hogy feltegyék a netre, és keressenek ezen. Amúgy Magyarországon szerencsére még nem jött divatba, ezért egyenlőre felesleges is lenne a tiltás. Sajnos Angliában, Egyesült Államokban nagyon brutális, maradandó sérüléseket okozó támadásokat követnek el, egy-egy jó videó kedvéért.