• Sidewinder
    Csak az a baj h az "ultramodern amcsi cucc" megbízhatatlanabb mint az orosz.Egyébként az indiaiak jóban vannak az amcsikkal,de emellett India Oroszország elsőszámú fegyvervásárlója (főleg a híres Szu-30MKI harci gépeket veszik),ezenkívül az indiai légierő 126 gépes vadászgéptenderére is az oroszok a legesélyesebbek a 4++ generációt képviselő MiG-35-ös típussal.Ezenkívű az indiaiak komoly beszálltak az orosz GLONASSZ műholdas navigációs rendszerbe, h még több műholdat lehessen fellőni, növelve ezzel a rendszer jelenlegi 3 méteres pontosságát (valamikor mostanában íra alá Putyin elnök meg az indiai elnök a megállapodást) és ha még pontosabb lesz a rendszer akkor gondolom ezzel a pénzzel az indiaiak befizették magukat arra h megkapják az oroszoktól a rendszer titkos katonai kódjait.Tehát jóban vannak az amcsikkal,de az amcsik Pakisztánt India ellenfelét jelentősen támogatják fegyverekkel,úgyhogy még pakisztán ott az elsőszámú amcsikegyelt ország.A kínai űrrháról meg annyit h én nem nagyon mernék belebújni.Voltak bőven kínai cipőim,az egyik pl.egy hét után szanaszét szakadt,pedig semmi különöset nem csináltam benne(nem is fociztam benne),úgyhogy ha ezt is olyan "jóra" csinálják akkor előre sajnálom szegény űrhajóst.Bár az is lehet a kínaiakat ismerve h megvesznek egy orosz űrrhuhát,ami kék rajta azt befestik pirosra,és ráírják h Made in China ráadjákaz űrhajóra oszt mennyé.Utána meg mivel valószínűleg jó lenne a ruha mert az oroszok csinálták,ha lezajlott az űrséta bejelentenék h milyen fasza űrruhájuk van.Mint ahogy nem egy orosz repülőhajtóművet is lemásoltak mindenféle licence nélkül.