#9Magyarországon töretlenül népszerűek a mobiltelefonos csengőhangok, amelyek piacán
Te jó ég, ez piac? Ez ekkora biznisz? Én azt hittem azért nyomkodnak oldalakat tele csengőhang-hirdetésekkel az újságokban mert különben a kutya nem rendelne tőlük. Már megint túlértékeltem ezt a társadalmat. Kedvencem az a tévéreklám hogy "töltsd le a szuper hallhatatlan csengőhangot ami olyan frekvencián szól hogy felnőtt fül nem érzékeli" LOL, a császár új ruhája effektus...
A Magyar Reprográfiai Szövetség
Vajon milyen elborult elmeállapot szükséges ahhoz, hogy valakinek a fejéből kipattanjon hogy megalapít egy ilyen szövetséget? Bár ha pénz van belőle, talán nem is olyan hülyeség, de mi a bánat ez hogy valaki fogja magát és ilyen-olyan jogcímeken milliárdokat tesz zsebre? ennyi erővel én kitalálhatnám hogy én vagyok a Reklámot Nemkedvelő Televíziónézők Egyesülete elnöke, és kérek szépen tízezer forintot minden egyes reklámblokk után amit leadnak a tévében.
Most pedig szépen felmegyek egy torrent trackerre és letöltök 30 filmet, amit talán sosem fogok megnézni, de abban a boldog tudatban élhetek hogy 100.000 Ft kárt okoztam az Artisjusnak. Mert ugye volt valami ilyesmi, hogy minden másolat 3000 Ft körüli veszteség...