• Jockey
    Egy kérdésem viszont nekem van.
    Jelenleg Elf priest és Werebeast között töprengem mi lenne a jó választás számomra.
    MInd2nek megvan az előnye. Ami az én low szintemen azonban már érezhető (EP 19es, WB 18as), hogy az EP egy lepkefingtól is el tud dőlni Jeleneleg 3-4ütés vagyok egy mobnak, és minimum 2őt belémver mire leölöm. Sajnos a lag miatt itt kevésbé működik az l2 és ázsia mmo féle kite-ás, mivel a lag miatt mikor már elfutottam is képes belém verni a mob még1-2őt.
    Igazából én majd szeretnék pvp-zgetni, melyik lehet a jó választás? Rutinos pvp-s vagyok de sajna nem látom magam előtt, hogy hihgh lvl-en mennyire bír életben maradni egy EP, vagy egyáltalán eltuid e menekülni.
    Ez a gondom a WB-el is, látom fasza HP és pdef, de lassú, rengeteget missel (skillt is) és már most látszik, hogy HP póti zabáló dög lesz minl nagyobbacska lesz.
    Skill elosztás is úgy fest, hogy a pvp skillek inkább Humán formában vannak, a tank skillek gagyiknak néznek ki pvp-hez (beastmode..).
    Az EP-él még jön +ba, hogy rettentő manaigényes, gyakorlatilag az első HP/MANA buffom lvl23on van, addig 3-4mob után csücsülnöm kell, vagya bevételeimet mana pótira költöm és akkor nem is beszéltem az állandó SP hiányról, ha támadó skilleket akarom maxolni (mivel főképp solózok) akkor max egy két buff skillt tudok venni, de heal skillekre nem marad már sp-m, és ez még cak lvl19:P
    Lehet behúzom még a 23at megnézem milyen az EP azon aszinten aztán döntök, bár őszintén megmondom az EP közelebb állnak a szívemhez.