Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Örök hála!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ryleh
Hasznos info..köszönöm!!!!<#worship>

Most olvastam gs fórumot és kiderült hogy a francia oldal linkje megváltozott erre.
Rajta van a mobok helye, hogy mit dobnak, milyen %-ban stb...

Ryleh
jatekben kerdeztem en is..a valasz:sajna volt egy francia oldal,de behalt...sajna en is kerestem questinfokat,mobmapot,stb.....igy marad a kerdezoskodes,de ahogy eszrevettem...segitokeszek...😊)

Titan
Skacok!

Nem tudtok olyan térképet amin a mobok nevei fel vannak tüntetve, merre hol találhatók?

Titan
Haq jól tudom, akkor petje csak a rókacsajnak lehet és tojást kell szerezni! Vagy van olyan skillje amivel mobot is magáévá tehet!

yesss
egyáltalán petet honnan szerzek és milyenek vannak??😊😄

ScarY MAN
az egy nagyon jó quest xD ... segiteni...haaat... elv az ilyen "növény" mobok dobjak ... teknos etc. ha jol otm...reg jaccottam mar vele

...

hello
elvagyok akadva amikor green grass-t kell szerzni a petnek de nem tudom hol lehet ha valaki tudja kérem írja le mert jól jönne elöre is köszönöm
Tombi
WyVerN is amiben én is vagyok 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hátha pap akkor sztem int-re rakj, másra csak annyit amennyi fegyverhez vagy ruhához kell de inkább kérdezd a pro-kat 😄
Oracle-on van már azthiszem 3-4 magyar klán. Mernék más klánt ajánlani mint azt amibe benne vagyok? 😄 Én a Mythos-ba vagyok, de ott van a NoMads is meg még van másik magyar klán is csak annak nem tudom a nevét.

yesss
hello ma kezdtem a gamet az oracolon egy papot vagyis asziszem egy papot. tudnátok segiteni a stat pont elosztásban meg klán keresésben elõre is köszi

Tombi
Nekem es sokaknak viszont müködött, szóval nálad lehet valami egyedi ütközés:/

Venom
Hát én ezt korábban már telepítettem. Szóval ez nem mûködik. Na mindegy játszok ablakosban 😊
Közben rájöttem hogy ingame vissza tudom tolni a felbontást nagyobbra.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Tombi
van megoldás, a kinai karakterkészletet kell telepiteni es ehhez windows sp2-es lemez szükséges. Utána müködni fog az alt+tab rendesen.

Ryleh
igen...ha tálcára teszed..itána nem tudsz visszalépni....sajnos...
én is a feladatkezelõben szakitom meg..aztán ujrainditom.

Venom
Hali. A játékot nemlehet valami módon akkora felbontásba kényszeríteni ablakos módba mint a desktopom felbontása?
A másik kérdés hogy másnak sem bir rendesen visszalépni a játékba alt+tab használatánál?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Sztem is Oracle, én is úgy olvastam. De biztos vannak Delphi-n is.

Ryleh
Köszi...amugy melyik szervert preferálják a magyarok?...azt olvastam,hogy az Oracle-t...

A kapu tetején vhol van 1 doboz azt kell kinyitni, és a cuccot visszavinni az öregnek. De játékba meg tudom mutatni. Holnap délután leszek már csak ha gondolod keress meg. Játékba is ezen a néven találsz meg.

Ryleh
human magic...Elder küldije érdekelne..azaz a megoldása...
-First rty to jump.......idõlimites...és más küldit nem ad...nem tudom hol keressem a kapunál..amit kér.....

(amugy (Oracle server).. honfitársaim semmire sem reagálnak...azaz a trade megy 1000 rel....info,egyéb...segitségkérés.....nos hadjuk...LOL:😞((((

más játékokban megszoktam az egymás segitését,stb...

ScarY MAN
abszolut xD 😄 ... am tenyleg 😛

...

Szasztok.Régebben Silkeztem,aztán Cabaloztam.Érdemes ezek után letõltenem ezt a játékot?

ZsZso
Egyelõre még csak Winges verziója van meg, de ettõl a questtõl kezdve (lvl5tõl) lehet production skilleket tanulni. Leírás a kapcsolódó questnél:
Learn Production Skill (Wing)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ryleh
#472...közben meglett a megoldás..de ala Lineage2...elkezdet könyveket keresni a skillekhez,stb....sorry...😊)))))))

Ryleh
tesztelem a kasztokat...
Human magic...lvl 6.os már,és elvileg a skill tree-n ott van ,hogy már meg lehet szerezni uj skilleket?...kitõl,ill hol?..
A produkcios skilleket már begyüjtöttem....trainer,vagy kveszt adja?...
thx😊...jatekban kerdeztem..de cartak reám😊)

Nyomsz egy E betût, és a trade mellett ott van a set stall, vagy vmi ilyesmi, és ott kiválasztod a cuccokat, az árukat, a bábu nevét, oszt hadszójjon! 😊

Ryleh
köszönöm!!😊

1-re a válasz a "bányászcsákánnyal" tudsz növényt is szedni, fát stb-t
2-ra nem tudom mert nem szoktam árulni 😄

Ryleh
két kérdésem volna (most😊)...
1.probáltam eszközt beszerezni a pharmacy képességemhez...hogy tudjak növényeket szedni..probáltam kereskedõknék is,de max egy bányászcsákány volt😊)..tehát hol van metszõolló??😊)))
a második kérdésem:mikor,ill hogyan tudok kiettni "bábot" ahhoz,hogy felesleges unikum dolgaimat áruba bocsájtsam a fõtéren,stb?...köszi😊)

Hát most így pontosan megnem mondanám mitõl villog. Egyébként majd nem lesznek annyira "békések" a lények. Én most voltam instázni a klánnal, hááát nem volt semmi, de a mobok se voltak éppen békések 😄

ScarY MAN
azert vannak nagyon komoly mobok amik mellett elmesz es futhatsz ha nem halsz meg egybol 😄 xD
am nemtom...a kerdesre a valaszt 😄 😛

...

Ryleh
Teccik a game....(az nem hogy bizonyos kasztok csak nõi,ill.férfikaraktarekhez vannak kötve).
amikor pirosan villog az avatarom képe...holott max az életerõm az miért van?...aktiv kveszt nincs,támadni nem támadnak....hmm?😊)
emellett az a fura..hogy tök "békések" a lények...nem kell parázni ,hogy betámadnak,stb....(legalábbis eddig nem vettem észrekomolyabban ilyet.
(HunMirmur név alatt vagyok)

Nem tudom melyikrõl jön le leggyorsabban. Én azért szedtem torrent-rõl mert 2x is beszart a flashget és kezdhettem elõrõl a letöltést 😄

ScarY MAN
ez az a link v ahonnan full sebesseggel jon lefele? remelem 😛 😄

...

Én is citromail-esre regeltem azzal nem volt gond.

Itt van ez vagy ez. De én torrent-rõl szedtem le annak a linkje meg ez

Ryleh
a postám volt a hunyó...a tvn.hu...azaz gyorsba egy citromailos postafiokot nyitottam,regeltem erre a mailcimre..és lám...láccik a kod,aktiv lett én meg már nyomtam is a játékot 10 percre rá😊))
de köszönöm a segitséget😊)

ScarY MAN
hi!
megtudnatok mondani azt a direct linket ahonnan lelehet szedni a jatekot?...regi oldalon megvolt...az uj meg nem akar bejonni 😊
elõre is köszi

...

Jah meg ebben a levélben kaptál egy Activation Code-ot is, ha megnyitod a linket majd tudod hogy hova kell bemásolni.

Az activation link-et kell meg nyitnod és akkor azthiszem ennyi. Bár most hogy így ezt belinkelted lehet hogy már valaki megtette 😄

Ryleh
Hmmm...regrõl jött értesitésem...ok...aktiválokodrol elöször semmi...request..aztán jött egy levél amiben ki van pontozva a kod helye...ez vmi hiba?

"You have received this e-mail because you have registered a new account at Cubizone (http://www.cubizone.com) and an activation code has sent to your registered e-mail address for you to activate your new account.

Below is the activation link for your Cubizone.com registration:
http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=eng&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
Alternatively, you can go to http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp and enter the requested data including the Activation Code given below:
Cubizone Activation Code:
The Activation Code is case sensitive. You can only login your account upon completing this account activation.

以下是您Cubizone.com的账号启动连接:
http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp?lang=chs&residential=ryleh01&keytoplay=&pigeonby=ryleh@tvn.hu
您也可以到http://www.cubizone.com/global/account_activation.asp手动输入账号启动资料,包括以下的启动码:
Cubizone 启动码:
请必分清启动码的大小写. 一旦启动账号之后,您就能登入Cubizone.com ""

Sry a forumnak,hogy ilyeneket beszurok...kérem ha zavaro akkor moderálják ki majd a bejegyzéssemet...köszi(a segitéget is)

Ryleh
Köszönöm!!!😊

Ryleh
hali....nem találom a regisztrácio helyét..modját..(kerestem,más gaméknál eddig nem volt gáz...)
addig nem is akarom a klienst feltelepiteni...
Köszi a segitséget.

egy kérdésem lenne :

A Beast faj hány lvl-tõl tud átváltozni? és melyik skillel? köszi elõre is
ScarY MAN
nagyonkomolylett az uj oldal 😊)))

...

Valami olyan van hogy 4-4 IP -t cserélgetnek a 2 server -hez. Ahogy Zso mondta, én is fixen beírtam 1-1 IP -t a 2 serverhez és azóta mindig online vannak és nem rugnak ki.

Persze ha eltünnek a karik,serverek, akkor megint meg kell nézni, hogy a nevek milyen IP -hez tartoznak, mert pl tegnap is változtattak.
HencStein
Most tényleg nem megy a szervert vagy nálam van valami gond? (nem dns probléma azt mrá megnéztem)

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

ZsZso
Sokaknak nem mennek a szerverek. DNS probléma van ... ha nem akarjátok nagyon szétbuherálni a gépet, akkor íme a megoldás

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.