1447
-
#687 hali lehet mar magyaro-rol is jatszani az orig serverrel proxy nelkul is? -
Hydroceph #686 inventoryst ill storagest ne akarj szerezni...tudtommal csak item mall, celestial stone fragmentet emg kuldikér kapod...
hell human heavent is
aszem:) -
#685 azt hiszem 80 aginál 5% crited lesz.
igen pvp-ben elég sokat missel föleg ijászokra, de arra meg kap egy skillt, ami leviszi a max hp-ját egy kicsit de 100%-al (asszem) növeli a pontosságát 10 percig. azzal aztán midnig betalál.
DE ahogy látom Agyonver te nálunk vagy, szal kérdezd meg LAurencet, ő a nagy wb nálunk biztos ellát tanácsokkal:) -
pongi10 #684 köszi sikerült belépnem!Hogy lehet ilyen celestial köveket szerzni? mert a quest azt kéri de 2 órája még nem jutottam semmire.előre is köszi
-
#683 értem, akkor ne temessem ezek szerint a papot mint pvp karit
manapóti gyártás az gondolom pharma skill, mert akkor megyek és lassan megcsinálom a tutoriál q-ét.
Másik dolog WB-el kapcsolatban:
olvasgattam pár dolgot, van aki azt mondja, érdemes wb-él agy-t eröltetni, str+agy template és con ha futja még, ami azért jó mert nagyban növekszik a crit és hit chanced. Alapvetően logikusnak hangzik állítólag WB skilleknél is sokkal jobb (pvp-t nézve), mert gyakori (ezt én is tapasztaltam) a skillmiss is. Lehet eltolom agy felé a WB-t papot tolom még aztán meglátjuk mi marad. WB-re azt mondják ha agy speces akkor high lvl-en a magic attack tulsúlya miatt érdemes light armouron gondolkodni, casterek ellen is jobb pvp-be.
Valami 80agyt mondanak, hogy azzal már elég csúnya crit chance és hit rate-e lesz akarinak, kicsit kissebb a hp-d, de lazán outdamage-el bármilyen tank buildes wb-t pvp-be a chance-ek magas sznitje miatt.
Vélemény?:) -
#682 egyébknt meg hiába huztok el egy akrit lv 20ig, ott még mindegyik ratyi szerintem. az archer is 45+on lesz igazán durva gyilkológép. -
#681 Kis szinten még genygus a pap, party nélkül sokat fogsz vele haldokolni. De olyan 50 felé kezdtem ugy érezni hogy rettentő jo már. Velem egyszintű elit mobokat simán megölöm, 59 után sp hiányod sem lesz, manára emg csak annyit, hogy ha van zséd mp hiero, ha nincs, akkor emg utközben felsezdsz mindne gazt, és gyártasz magadnak ingyen mp potit. én egész pap pályafutásom alatt semennyits em költöttem mp potira. növényekböl gyártottam + ami esett elhasználtam.
WB meg más tészta. attól függ mi a célod vele. ha klánban akarsz sokat partyzni akkor tanknak gyúrd meg. de ha pvpzni akarsz akkor humán forma. de annyit elárulok, hogy a pap elég jo pvp kari. eddgi csak az archerek jelentettek nekem problémát. pvp-re gyúrt wb-t is simán leölöm. viszont a tankra kigyürt 9k hp-s wb-vel vannak gondjaim. -
Hydroceph #680 cubizonera bejelentkezel és aktivalod az accot -
Hydroceph #679 mert nem aktiváltad, szerintem -
pongi10 #678 Hali!Új vagyok ma töltöttem le a játékot és regisztráltam cubizone-on de nem enged be a játék.Miért? -
#677 archerről nincs még
én úgy szoktam csinálni, hogy minden klasszból csinálok egy lvl1es karit,bemegyek és gyorsba megnézem mi a askillfája
ahogy néztem nekem archer nem jön be, pedig lehet az a pk kari nemtom, de nekem sose jöttek be archerek valahogy, majd lehet felhúzok 1et 20 abból is:-p -
Hydroceph #676 ...amit én pvpztem...:D 9es ijasszal egy 11es elf priestet.... -
Hydroceph #675 Igen, ez is megvolt eddig, de mi a helyzet azzal h repkedek és ugy healelek? még nem probaltam, nemtudom h ez is oylan szutyok e mint a moboknál..
akkor nem nyugis a dolog?
de még jo h irtal, eleinte agyaltam fullinten, cask str amikor kell:) -
Hydroceph #674 na most meg leoltottál:)
van valami véleményed archerről?, kiprobaltam, de nekem nagyon ugytunik h ratyi, lvl10en 9es mobba beleverek 2ot, lemegy fel hpja kb utanna meg szivhatok vele feldmgekkel, eddig minden gammában a healer/buffer ill az ijasz volt a fav, de ugytunik itt elkell menjek másik iranyba(?)
Amugy szerintem a priest nemtulzottan pvpkari, amit én pvpztem...:D 9esen egy 11es elf priestet(barátnőm irl, aki kb utalja, és béna is a pvphez) nem tudtam beverni, pedig én is elég "rutinos" pvps vagyok GW utan, ugyérzem, bár ez elég más játék, az igaz.
addig oké, h oljek vmi range attackos mobokat, de ha quest emgkivanja h azt a rohadt kozelharcost gyakjam:) vhol olvastam h 40ig questezzek.... gondolom nincs kulon archerquest, hogy ezt megoldjam vele...
marhanagy a dilemma:(
holvagymár aion:D -
#673 azért nem fognak utálni abszolúte.
Egy dolog miatt gáz csak, ha csak healesz: Nincs normális aggro tartás ezen a szinten még a kariknál. Egyedül Werebeastnek van valamiféle taunt jellegű skilje, de Wb sincs túl sok:-Ö
A heal pedig elég nagy aggró.
Én azt mondom, lvl30ig a cél, hogy minél hamarabb lemenjen a mob, azaz a ha team van akkor mindeki damage-l és ha kell néha nyomsz egy healt. mondjuk ahogy nézem 20ig simán tudsz solóba haladni q-el, sőt, én azt mondom amíg van q inkább azokat told (ha csaka valami hihg lvl be nem vesz direkte hogy húzzon), mert gyorsabb a fejlődésed mint bárhogy máshogy. Ehhez meg támadó skillek kellenek. Én sztem low lvl inkább azokat húzd, hogy tudj haladni, mivel low szinten max akkor vagy partyba, ha egy területen sok player ölné ugyanazt, amint megvan valakinek ált azonnal bontják is a partyt.. -
#672 Egy kérdésem viszont nekem van.
Jelenleg Elf priest és Werebeast között töprengem mi lenne a jó választás számomra.
MInd2nek megvan az előnye. Ami az én low szintemen azonban már érezhető (EP 19es, WB 18as), hogy az EP egy lepkefingtól is el tud dőlni Jeleneleg 3-4ütés vagyok egy mobnak, és minimum 2őt belémver mire leölöm. Sajnos a lag miatt itt kevésbé működik az l2 és ázsia mmo féle kite-ás, mivel a lag miatt mikor már elfutottam is képes belém verni a mob még1-2őt.
Igazából én majd szeretnék pvp-zgetni, melyik lehet a jó választás? Rutinos pvp-s vagyok de sajna nem látom magam előtt, hogy hihgh lvl-en mennyire bír életben maradni egy EP, vagy egyáltalán eltuid e menekülni.
Ez a gondom a WB-el is, látom fasza HP és pdef, de lassú, rengeteget missel (skillt is) és már most látszik, hogy HP póti zabáló dög lesz minl nagyobbacska lesz.
Skill elosztás is úgy fest, hogy a pvp skillek inkább Humán formában vannak, a tank skillek gagyiknak néznek ki pvp-hez (beastmode..).
Az EP-él még jön +ba, hogy rettentő manaigényes, gyakorlatilag az első HP/MANA buffom lvl23on van, addig 3-4mob után csücsülnöm kell, vagya bevételeimet mana pótira költöm és akkor nem is beszéltem az állandó SP hiányról, ha támadó skilleket akarom maxolni (mivel főképp solózok) akkor max egy két buff skillt tudok venni, de heal skillekre nem marad már sp-m, és ez még cak lvl19:P
Lehet behúzom még a 23at megnézem milyen az EP azon aszinten aztán döntök, bár őszintén megmondom az EP közelebb állnak a szívemhez.
-
Hydroceph #671 Most megnyugtattál:)
Tényleg utolso:P
Mennyire utaljak a priestet, ha partyban van és baxik ölni, cak healel?
alacsonyabb szintre gondolok, 1-30 pl.
:* -
Hydroceph #670 aaaaa Isten vagy, köszi szépen:) -
#669 ált vannak az elderek minden fővárosba, azoknál van egy auth választási lehetőség, amikor is feldob egy slotot amibe áthúzod az itemed és ált olyan 100 pénzért beazonosítja
lehet van más lehetőség is, csak én még nem találtam meg:-) -
#668 nem vészes annyira
Én volam a kis EP-em (19es) partyba igaz csak 2 playert kellett "gondoznom", ebből egyik varászló volt lószar def-l, de életben tudtam tartani. PErsze ha valaki 2 ütés akkor nemtudod, de azt akkor se fogod életben tartani, ha nincs lagod, mert akkor már a cast cooldown ami akadályoz..
-
Hydroceph #667 ja meg még h h lehet targyakat "azonositani"? -
Hydroceph #666 ezzel már ninsc kondd, megszoktam, csak azt nem vágom/vágtam, hogy pl 50+on egy partyban behalnak e majd azert mert a "pármps" laggom miatt késve healelek esetleg, ill, pl 1 mpvel kesobb latom h healelni kellene,1mp a target, 1 mp a heal, de addigra leverik, vagy ez nem igy megy?:)
amugy marhara bejon a priest....
még anynit kérdeznék, h werefox, ki sem probaltam, forumon/hunodlalon/ nem találtam semmit, szoval; werefox nyomhatja pl lightban bowal? mivel ugye petes, pet tankol, de mondom nemismerem skilljeit semmit, szal ne hulyézzetek le a kérdés miatt:) -
#665 eleinte engem is nagyon zavart, én is pappal vagyok, de a szintek alatt nagyon meg lehet szokni. és késöbb már automatikusan tudod, hogyha msot nyomom a healt vkire az késik pár másodpercet, igy már szinte ösztönösen elöbb csinálok mindent. pvp-ben is ugyanez. de végülis kiegyenlitett, mert a másik játékos is valószinüleg annyit késik mint én. -
Adam69852 #664 én szerintem ez nem lagg... mert minden normális idöben zajlik csak egyszerüen a kijelölés meg a támadás nem
de lehet hogy igy van megcsinálva mert vannak ilyen geci mobok akik folyton hátra futkosnak hogy meglöjenek és én követem öket és mindig mikor támadnék akkor ottvan az a kihagyás.. érdekes
de kezdem megszokni mostanában már nem is zavar -
Hydroceph #663 Hali, annyit még h attacklagg nem zavar pvpben? ill priestnél nem leszek kicsit késve mindig? esetleg magasabb szinten nem halnak majd le mert target miatt kesobb healelek? vagy h megy ez?:)
miert nincs egy europai szero?:) kereslet lenne ra sztem, iylen nehézségek mellett én nemfogok kolteni gammára, ill dehogynem:)D
szoval valaki mondjon mar pár szot legyen ekdves, hogy azon kivul h késik picit nekem, masok is ezt látjak? -
#662 köszi a válaszokat
asszem beast forma hanyagolva lesz, valszeg alacsony szinten sokat nemtok majd partryzni, mivel nem nagyon láttam low lvl a klánba, így rámegyek a sebzés oldalra (human form) és azon skilleket meg a passzív skilleket tolom.
-
bunny12 #661 Hello Jockey,
Kerdesedre valaszolva: str/con elosztasara en a kovetkezo egyszeru kepletet hasznalom: 3 str-be, 2 con-ba. Neha teszek a agy-ra is, hogy meglegyen az equip kovetelmeny, de ennyi (egyebkent ez sokszor megvan a cuccokbol is mar). Amugy ezeket a leirasokat tudom meg ajanlani elolvasasra, mindketto eleg jo:
http://pwboards.levelupgames.ph/index.php?showtopic=6055
http://zszso.hu/perfectworld/index.php?option=com_fireboard&Itemid=2&func=view&id=1194&catid=22
Csinalhatsz teljesen con-os karit is, csak akkor nem fogod tudni a legjobb fegyokat hasznalni... De egyebkent tenyleg a HP a nyero ebben a jatekban, minel tobb HP, annal tovabb elsz :)
Amugy majd ra fogsz jonni, hogy WB eleg gyenge mdef-ben, szoval azzal jokat lehet szivni a jatek soran (lemergeznek es meghalsz sec-perc).
Skillek: en a beast agat hagytam egyelore, talan magasabb szinten lesz annyi SP, hogy azt is ki lehet majd maxolni (nemtom), de most egyelore az emberforma skilljeire is elmegy az osszes SP-m. Teny, hogy beast-kent nagyobb a pdef-ed es a hp-d, szoval inkabb vagy tank. -
#660 gyerünk már,holvannak az ok a perfect world magyar kockák ?! -
#659 nah regisztráltam,most szedem le,azért szép hogy 2 GB+ :o
estére fent leszek,valaki nem akar egy msn cimmel megdobni,hogy ha lenne egy két kérdésem,megkapjam rá hammar a választ ? zaklatás kizárva XD -
#658 igen a küldik fogynak, lv 60 fölött volt hogy csak 1X %-ig dobtak fel, de helyette vannak a napi küldik, ami még msot is 10%, vagy lehet menni fb-zni, segiteni másoknak és akkor pikpak megvan. én 60+ vagyok, de eddig még egyszernemhazsnáltam xp tekercset pl. -
#657 item mail.ben tudsz venni olyat hogy world trumpet. vagy playerek is árulják vendorban. az kell hozzá. -
#656 khhhm akkor újra felteszem kérdésemet....
a world chat-hez a jogot hogy toom megszerezni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#655 alap xD már azota hallotam erröl a PWröl miota még kisem jött,csak vártam azt az alkalmat mikor szépen nyugodtan leülhetek,letölthetem,pár profi tanácsokkal ellát,meg egyebekkel,és elkezdhetem az elsö karimat fejleszteni XD 2 hét alat csak 4 onlinet játékot probáltam ki,ez az 5. xD de egyenlöre az én szivem a cabalra huz vissza^^ bár nem csoda,azért is akarom azt a 170 lvlt xD -
Adam69852 #654 na mivan kabuto te is kacsingatsz más felé is ? :D -
#653 holnap leszedem a játékot -
#652 Te még játszol? -
Adam69852 #651 oké
ööö és ez a lagg.. vagy nem is tudom miez ez nem zavaró skillek használatánál? -
#650 Ja, de fontos megjegyezni, hogy kb. lvl 40ig van sok quest. Aztán egyre nagyobb szerepet kap a grind :S. Az viszont elég messze van, szóval én is csak ajánlani tudom! -
#649 ha a wow lekötött akkor ez is lefog. nem annyira grindelös sezrintem. eleinte annyi küldetésed elsz, hogy azt sem fogod tudni merre menj. a magyarok meg sezrintem jófejek:) vannak magyar klánok is, és vannak magasabb szintüek más nagy klánokban. -
Adam69852 #648 most lehet hogy láma vagyok és bocsi mindenkitöl elöre is de az lenne a kérdésem hogy miért nem jön meg az aktivációs mail?
pedig már 2 acc-ot is csináltam de egyiknél se jött meg tegnap dél óta... :S