• shadowvzs

1.hivatalos szerver, nemhiszem hogy van belőle tört magyar, de minek is mennénk oda, ha ez ingyenes?
    5. küldd el neki levélben.
    6. lehet rádiót hallgatni közben.
    7. biztosan lesznek benne ujdonságok.
    8. priestnek szerintem felesleges a str, csak a minimumot érdemes ráadni, mai a ruhájához elég.

1.mert pl keves magyarral talalkoztam ott eddig es mar warriorral 30lvnel irto lassan fejlodik mert 40000exp kell kb leveleknel meg tobb s a questekbol max 12000et kapok aminel minimum 50szornyet kell leolni ami eleg huzzos :/
    5.mailre gondolsz? ott lehet itemet is kuldeni mert mikor egyszer nezztem csak penzt lattam igaz nem figyeltem emg nagyon
    6. ez igaz viszont ha radiot halgatok enm ugyan olyan,mas a halgulata meg a netem is jobban terhelt :P
    8. az archerre is kivancsi vagyok hogy ott mire kell adni mert eleg gyengus szegeny :/ csinaltam egy karit s lv4nel 4et ut a lv2es szornyeknek, nem tudom hogyan statezem. amugy a 3fajta long range fegyo kozot mi kulombseg? van range s sebeseg kulombseg is?

a 2.,3.,4. kerdesre a valasz is jol esne, mert annyira nem nagyon talaltam ra egyertelmu/kielegito valaszokat googliba