Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én erre annyit mondanék, h offkorsz engem is zavar a késés, de inkább most sz@rakodjanak sokat vele mint, h ob elindulása után találjanak hibákat. Inkább várok még 2-3 hetet az ob-re, minthogy most induljon és tele legyen bugokkal, meg belelagoljam magam a halálba. Ha nem lesz tele botokkal, mint a silkroad-ban , nem lesz rohadt nagy a lag, nem fognak agyon hackelni mindenkit, nem lesz tele bugokkal, akkor inkább várok akár egy hónapot is, minthogy a játék elindulása után váljon rendszeressé a gyakori bug, stb javítás, amit úgy "szerettem" a sro-ban.
Msn-en átküldhetnék maguknak és nem kéne szaladgálni, nemhiszem hogy a pachból kitudnának csórni akármit is olyan s*ggek de most komolyan szerintem így elvesztenek 1-2 játékost, bezzeg ha gáz volt silkroadon vmi nagy akkor max 5-7 óra javítással kitudták javítani a problémát de ezek szerintem csak vakarják odabenn és várják a köv hónapi fizetést, de amúgy képzetlen embereket miért bíznak meg ilyen dolgokkal szal sztem maradjon az MSN vagy távsegítség!!!😄 >:/
HencStein
szál lesz patch lesz szerver

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Greetings!

As has been posted by Devil in this thread: http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=2820

There is no ETA as of the end of this work day.

The 'major bug' that is preventing the release of the patch seems to be major indeed. Technical and management are in discussion with China and it has been proposed to send a member of the technical staff to China to assist with the issue. Naturally, as there would be costs involved, the decision to send staff over will be pending further appraisal of the problem.

For those checking every hour, it is recommended that you use this time to rest and relax. Checking back just once every few days probably would not hurt.

The Open Beta servers are not expected to open this week, and the odds of a launch next week are not great either. It will be done when it is done. Once the patch is completed and received, it will still have to go through testing on the local test server. After the patch is approved, it will be put on the patch server as well as uploaded to other locations. There will be a few days delay between receipt of the patch and the launch of Open Beta should the patch receive approval.

An announcement will be made on the main website once a confirmed date for the Open Beta has been determined.

Happy Gaming!

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

miet?😄 Attól függ írd le 😄

9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer

ScarY MAN
keress 😄 vagy hol laksz: csinalok neked programot 😄

...

nekem nincs XD

ScarY MAN
meglepõ? 😄😄😄😄😄
igergetes mindenhol de sehol semmih :/ 😄 mind1... annyira nem zavar 😄 van jobb dolgom is 😄 😛

...

HencStein
hmm eljött oktober vége official forumon is elkezdödik az anyázás .D

xD Nem mind1 mind2õ egy kontinensen van xD és 1 oldalonxD

HencStein
silkorad meg koreai

HencStein
devil az maláj

Inkább érdekes 😄 Csak amiért megkérdezik bannolják? Nah ezért utálom a ferdeszemûeket, olyan nagyra tartják megukat meg a játékukat lásd silkroad

HencStein
Hereby, i'm warning All NEW COMER that keep creating new thread and asking when the beta release will get Temporary Ban Personally by Me (Devil).

kedves nem?

Tényleg! Sazbah!
Amikor én néztam még csak 1-2 reply volt benne és nem értettem mi az a GTFO!
Nem gondoltam, hogy ilyen szinten résen/paranoidnak kell lenni!
HencStein
Kifogad velem hogy se ezen a héten se jövöhéten nem lesz elinditva 1 szerver sem?

HencStein
bár ott már november van szál sok kamu nincs benne .....

HencStein
Ha a másik oldalt is megnézted volna akkor meglátad bvolna hogy 1*volna.

fake gm....

Forum ID : Announcer
Rank : New Born

SZÁL KAMUUUUUUUUUUUuu

(bár holnap ugyis beirják hogy megelöztek minket szél igaz)

Új hír:
Itten

We are in the testing phase. We are expecting to release OB early November this year.
Mégse perfect ez a world 😄

ScarY MAN
igyvan 😄 ...

...

HencStein
de nyugodjatok meg ma se fog indulni

HencStein
azon gondolkodom mi lesz a köv kifogásuk

ScarY MAN
jojojoooo 😄 😛

...

HencStein
1. 19én jön
2. bot problem megoldása
3. ping megoldása
4. gáz volt cb-be és most jutot eszükbe
5. megváják a hétföi patchet ha lesz kedvük leforditják
6. h nincs gubi a patchel akkor inditják

ScarY MAN
haat...sztem az a baj hogy mire ezeket megkapjuk...hümmm...hát kötve hiszem hogy a mostani ob be mar benne lesznek :S

...

HencStein
19 edike ota 1 folytába?

ScarY MAN
belerakjak a housingot meg a ruhakeszitest meg miegymastis XD neparazz xD

...

HencStein
naon nem akkarják elinditan i aszerverek .... csak azt nem értem akkor mért nem azt irják ki hogy szory de ..!.. mindenkinek és majd beinditjuk valamikor soon 2008ba .. mert ez a 2 kifogás hogy a chines patch miatt huzák az idöt meg bot meg miegymás kicsit naon anagy hülyeség kb nincs aki csinálja és igy sz@rnak bele

ScarY MAN
es köszönöm szepen 😊

Am amit beszeltuk hogy az oldalt megkellene csinalni 😊 majd megbeszeljuk mit hogy es akkor nekiallunk ha van elkepzelesed 😊

...

ScarY MAN
hát az swf lehetne szebb is csak nemtudom megoldani hogy kis meretu legyen :S ... 16mb os a legjobb es akkor a vidi es szepen laccodik 😊

...

ZsZso
Nekem a jpg jobb tetszik, a swf szerintem túl durva (arról nem is beszélve, hogy a háttérben látszódó videó néha kockásodik, bibis is)

Én erre szavazok. Sokkal királyabb mint az enyimé.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ScarY MAN
nemtom hogy swfet hogy lehet berakni meg mekkorat de nekem igy jott ossze.... --> nemtom hogy lehet kisebbre venni a meretet szal passz...rem azert jo ^^ <--

...

ScarY MAN
csinaltam egy flashes logot is 😊

...

HencStein
jah: PERFECT OFFLINE WORLD

Tombi
valaki cserélje le a logot, nekem nem tetszik a mostani 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

ScarY MAN
semmih :/

...

valami új?

😄
kösz

ScarY MAN
url beszúrása 😛

beirod a cimet , aztan a szoveget 😊

...

hallod ezt hogy tod megcsinálni?😄 Hogy szöveghez illeszteszz linket.

ScarY MAN

...

😄😄😄😄😄 nah szavazzunk 😄 :
1.Ki szavaz arra hogy még most Októberben megnyitják?
2. Ki szavaz arra hogy még ma?

ScarY MAN
igaz a keretet innen loptam sry <#whatever><#zavart1>

...

ScarY MAN
Unatkoztam... <#whatever>

...

Reménykedjünk... Remény hal meg utoljára 😄

ScarY MAN
elmegy 😄 😛 ...
es amikor cb nel csinaltak ugyan ezt ? 😄 ... es ott nem napokrol volt szo 😄

...

HencStein
jah meg ne várd hogy 0:00 kor elinditják a szervereket inkább ugy hajnali 1-2 körül sztem

HencStein
mostmár muszáj elinditaniuk mert hát mindenkinek elmegy a kedve az ijen idöhuzástol ....

ScarY MAN
cb-t miert allitottak volna le akkor?
meg sztem idegeket huzni? mire fel? 😄 nem aprilis 1 van 😄
am szivem szerint azt mondom hogy "Neked legyen igazad" (^^,)

...