1447
  • Fayme
    szerintem azok a nagy teknösök a vizben. de van pár mobtérkép. mobkereső
  • bali12345
    hol vannak a Amphibian Whirortlen nek? elég sok helyen kerestem őket.
  • Fbn Lx
    nem balta az :p
    eldernél tanuld meg a kovácsolást, vagy épp az alkímiát, aztán ásóval gyűjtögethetsz mindent.
  • Probatbicol
    Nem a merchadizer-nél. Mining shovel a neve.
  • bali12345
    Hol a kovácsnál?
  • Probatbicol
    Az nem a kultivációs quest volt szerintem, a WB-eknél legalábbis ahhoz a következő faluba kellett npc-t megkeresni aztán mobokat ölni.
    Kell ott még lenni q-nek az eldernél, vagy a felvettek közt, ezt sárgával szokta írni.
    Azt a hierogramot meg szerintem rakd el későbbre, én is elhasználtam akkor fölöslegesen, de 20 fölött jól jött volna párszor.

Bányászáshoz meg kell venned egy csákányt.
  • bali12345
    bocsi hogy teleírom a fórumot de már segített valaki. Lenne még 1 kérdésem hogy lehet azokat a köveket virágokat felvenni amire ha ráviszem az egeret baltát mutat
  • bali12345
    ja és adodott valmi cuccot mait be is raktam valami minor vital hierogram vagy mi
  • bali12345
    basszus megcsináltam azt a questet és még mindig nem megy :(
  • bali12345
    köszi
  • Fayme
    igen, fel kell repülnöd a fa egyik teraszára, és ott lesz egy láda, azt kell kinyitni és visszavinni neki.
    ha repülsz felfeé van egy olyan terasz, amit hid köt össze, na afölött van egyel ami neked kell.
  • bali12345
    aha felvettem tőle de csak 5 percem van nem tom mit kell csinálni. Valaki elmondaná nekem?
  • Fayme
    eldertől kell felvenni általában.
  • Fbn Lx
    asszem a vénfasz adja a város közepén, de mér nem emlékszek :c
  • bali12345
    kultivációs quest az mi ? az a tanárom aki a skilleket aggya vagy valaki más?
  • Looooser
    kultivációs questet nem csináltál...a tanárodtól kell fel venni asszem
  • ScarY MAN
    segiccséééjg néked
  • bali12345
    Hali all! 1 EP karim van lvl 9en és a siklleket nem tom berakni eddig ment de most ilyen sötét és pedig minden cucc megvan hozzá az arany skill minden és nem megy. Ezt irja ki : have not reach the required cultivate level. Help PLZ
  • Fayme
    NoMads-ban vagyok én, de a magyar oldalon (itt) megnézhetitek miylen klánok vannak.
  • Fbn Lx
    Hát nem túlzottan pörög a fórum.
    Nekem is Guild kéne az Oracle-n, bár még elég alacsony vagyok.
    Kyuzen, mage vagyok.
  • shadowvzs
    Oracle serveren nekem is jol jonne egy guild a priestemnek :D
    Shadowvzs nevre halhat a valtozatosag kedveert, meg alacsony szintu vagyok mert eddig a warriort fejlesztettem de ott meg sok mindent nem tudtam s kihagytam :)
  • Demonn
    Ja amúgy thx XD
  • Demonn
    Az Oracle serveren nem tud valaki egy jó magyar guildot ?
  • Ryleh
    ha már WF.és szárnyak..akkor egy észrevétel ha repülő mobot akarsz tamingolni...és persze nem éred el :))nekem egy klántársam segitett...betámadta...azaz lecsalta a mobot...csak igy tudtam megszerezni.....azaz egy elf segitett..mivel voltak szárnyai...(nem egy lvl 8. as wasprol beszéltem..azokat eccerü volt leszedni):))
  • Fayme
    a dragon quest dragon tabletet ad, amit be lehet cserélni ilyen oylan dolgokra, de cubigoldra nemhiszem...
    azt csak pénzből lehet venni, vagy itt is vannak sellerek, akik ilyen itemeket árulnak.
    WF-nek nem lehet szárnyat venni, csak ráját ami repül.
  • Demonn
    Helló a WFnek honnan lehet Winget szerezni ?
  • Ryleh
    a dragon questek is vmi ilyesmit adnak,nem...a Cubi Goldot?
  • TuxiBuxi
    ezt a Cubi Gold ot csak Pénzel lehet szerzni vagy van valami seftelől verzója is (gondolok archlord Chantrás izéjére :) )
  • Fayme
    lehet itemet küldeni mailben, igaz csak egyet egyszerre. szóval egyszerűbb ha megkérsz valakit aki átadogatja cuccaid.
    van magyar klán, több is, keresd meg őket.
    nemrégóta játszom, azért sem váalsuzoltam mindenre, mert én sem nagyon tudom :)
    én viszont baromi jol fejlődök küldikből is, sőt, legtöbbször felhalmozódnak, emrt szintet lépek és kapok még egy csomót.
    lehet, hogy valamiket nem csináltál meg, és ezért párat nem adnak az npc-k.
    a karakterek statjai meg skjilljei elég jol le vannak irva a magyar oldalon, nézd meg az ottani forumot, meg ott biztos válaszolnak, szerintem azt többen olvassák :)
  • shadowvzs

1.hivatalos szerver, nemhiszem hogy van belőle tört magyar, de minek is mennénk oda, ha ez ingyenes?
    5. küldd el neki levélben.
    6. lehet rádiót hallgatni közben.
    7. biztosan lesznek benne ujdonságok.
    8. priestnek szerintem felesleges a str, csak a minimumot érdemes ráadni, mai a ruhájához elég.

1.mert pl keves magyarral talalkoztam ott eddig es mar warriorral 30lvnel irto lassan fejlodik mert 40000exp kell kb leveleknel meg tobb s a questekbol max 12000et kapok aminel minimum 50szornyet kell leolni ami eleg huzzos :/
    5.mailre gondolsz? ott lehet itemet is kuldeni mert mikor egyszer nezztem csak penzt lattam igaz nem figyeltem emg nagyon
    6. ez igaz viszont ha radiot halgatok enm ugyan olyan,mas a halgulata meg a netem is jobban terhelt :P
    8. az archerre is kivancsi vagyok hogy ott mire kell adni mert eleg gyengus szegeny :/ csinaltam egy karit s lv4nel 4et ut a lv2es szornyeknek, nem tudom hogyan statezem. amugy a 3fajta long range fegyo kozot mi kulombseg? van range s sebeseg kulombseg is?

a 2.,3.,4. kerdesre a valasz is jol esne, mert annyira nem nagyon talaltam ra egyertelmu/kielegito valaszokat googliba
  • Fayme
    1.hivatalos szerver, nemhiszem hogy van belőle tört magyar, de minek is mennénk oda, ha ez ingyenes?
    5. küldd el neki levélben.
    6. lehet rádiót hallgatni közben.
    7. biztosan lesznek benne ujdonságok.
    8. priestnek szerintem felesleges a str, csak a minimumot érdemes ráadni, mai a ruhájához elég.
  • shadowvzs
    Sziasztok, en par napja indultam neki es van egy rakas kerdesem.
    1. Csak cubi zoneos low exp server van vagy van hazai magyar szero is?
    2.Valaki elmeselne hogy a warriort hogy erdemes statelni a 4 esetbe? (sword,polearm,axe,fist), mert en nem tudom mar mi legyek mivel 110 str-em 30con-om 40dex-em es 10int-em van :/
    3.Melyik krakter a legjobb a kovetkezo kategoriakba: gyors fejlodes, pk?
    4. Hallotam kulombozo variaciokat de mar nem ertem a dolgot, hogy vegulis ki maxolva jol statel melyik karakter a legmaszivabb? Ertem ez alatt, hogy hallotam olyat hogy a warriornal lv90 utan minden kari erosebb s igazabbol nem tudom, hogy lehet pl erosebb egy varazslo pl a warriornal :?
    5. Ha nekem van pl tobb karim, valahogy nem elhet megbutykolni hogy egyik itemjeit oda adjam a masiknak s penzzel egyutt anelkul, hogy valakit megkelljen kerjek hogy tradeljunk majd adja vissza?
    gondolok itt arra hogy a gamebe valami dugi dolog vagy website vault vagy valami :)
    6. Csak az par sound trackje van a jateknak? mert mar 3-4 nap utan eleg unalmas :/
    7. Ha ez beta akkor majd varhato lesz nagyobb map vagy csak nagyobb szintu szornyekkel s uj itemekkel es bug javitasokkal fogjak megdobni?
    8.Archer es Priest pont osztasa pl ha van 5 pontom akkor a priestnel hogy hatekonyabb legyen kell str:1, con:1, int:3 ?
  • Fayme
    alyce??? fuj csaj karival nyomod? :D
  • tibi1987
    nyem nyem én archer vagyok :)Alyce néven
  • Fayme
    nem függőzöm...jelenleg vizsgaidőszak:P
    majd néha néha felnézek..de kissé meghalt a klánélet szerintem :D
    Gyere a NoMads-ba, én ott vagyok, találkoztam régi ismerősökkel:)))
    mi vagy egyébként?
    fogadjunk vmi vari :P
  • tibi1987
    Te is függözöl Cicajány?és otthagytál minket muppeteket?:)melyik guildban vagy?
  • Fayme
    oracle :)
  • TuxiBuxi
    Jah amúgy meik szeróra menjek ? :P
  • TuxiBuxi
    Nah Hát ez lol Gondoltam KIpróbálo ezt a gamet erre az archrlord legnagyobb Kockáit találom itt :)
  • Fayme
    helyes Emti, várunk szeretettel :P
    jan 6 után énis leszek online majd, keress meg szokásos névvel :P