• shadowvzs
    Sziasztok, en par napja indultam neki es van egy rakas kerdesem.
    1. Csak cubi zoneos low exp server van vagy van hazai magyar szero is?
    2.Valaki elmeselne hogy a warriort hogy erdemes statelni a 4 esetbe? (sword,polearm,axe,fist), mert en nem tudom mar mi legyek mivel 110 str-em 30con-om 40dex-em es 10int-em van :/
    3.Melyik krakter a legjobb a kovetkezo kategoriakba: gyors fejlodes, pk?
    4. Hallotam kulombozo variaciokat de mar nem ertem a dolgot, hogy vegulis ki maxolva jol statel melyik karakter a legmaszivabb? Ertem ez alatt, hogy hallotam olyat hogy a warriornal lv90 utan minden kari erosebb s igazabbol nem tudom, hogy lehet pl erosebb egy varazslo pl a warriornal :?
    5. Ha nekem van pl tobb karim, valahogy nem elhet megbutykolni hogy egyik itemjeit oda adjam a masiknak s penzzel egyutt anelkul, hogy valakit megkelljen kerjek hogy tradeljunk majd adja vissza?
    gondolok itt arra hogy a gamebe valami dugi dolog vagy website vault vagy valami :)
    6. Csak az par sound trackje van a jateknak? mert mar 3-4 nap utan eleg unalmas :/
    7. Ha ez beta akkor majd varhato lesz nagyobb map vagy csak nagyobb szintu szornyekkel s uj itemekkel es bug javitasokkal fogjak megdobni?
    8.Archer es Priest pont osztasa pl ha van 5 pontom akkor a priestnel hogy hatekonyabb legyen kell str:1, con:1, int:3 ?