• Imperat
    hali, kezdés tisztázásképpen nem imperat vagyok, hanem az egyik ismerőse de regi után 24 órával lehet hozzászólni amire nem érek rá.. (felhúzott hogy mai napon 2x odajött egy alak (nem ugyanaz) és kinyírt pár csapásból -.- az első indok nélkül tényleg két ütéssel a másik meg azt mondta nem elég nagy a mellem -.- mármint a karimnak... és lenoobozott -.-)

najó egyébként nem tudom mennyire idevágó az amit szeretnék kérdezni, az az igazság először a pwi-s oldal fórumán próbáltam találni valamit, de nem nagyon ment... kérdésem/kérésem az; lost city szerveren keresnék egy magyar klánt izé... itt faction ugye? mindegy... ok lebuktam pöttyet tényleg noob vagyok, a játék jó része rejtély,( de lényeg ütöd hal quest kész fejlődsz megvan XD)

van egy 31es szintű venomancerem (werefox), és lassan jönnek azok a küldik amiket egyedül már nehézkesen oldok meg.
    tolmácsolná valaki egy szegény "szisza-vérrókalány" könyörgését egy bárkinek aki tehet az ügyében? (pl kapcsolatban áll a/egy klánnal) szóval légysziiii... hja igen azért megjegyezném h egy nap ált 4-10 órát ülök a játék mellett... khm... szal asszem aktív vagyok... őőő mail cím: [email protected] köszi és bocs a kisregényért