1447
  • allock #1327
    te üzemelteted a szervert?
    érdekelne a rate beállítása
    ptemplate.conf-ban ezek az értékek mennyire vannak berakve? :)

[GENERAL]
    logic_level_limit=150
    ;allow_login_class_mask = 247
    allow_login_class_mask = 255

exp_bonus = 300000
    MONEY_bonus = 20000
    sp_bonus = 10000
    DROP_bonus = 4500

[MESMD_ADJUST]
    # MOB_EXPERIENCE_SKILLPOINT_MONEY_DROP
    base_offset = -100 0.05 0 0 0
    offset1 = -11 0.05 0 0 0
    offset2 = -8 0.2 0.05 0.2 0.2
    offset3 = -5 0.5 0.2 0.5 0.5
    offset4 = -3 0.8 0.6 0.8 0.8
    offset5 = 3 1 1 1 1
    offset6 = 7 1 1 1 1

plusz a karatkerek tulajdonságaihoz bele van e piszkálva, több élet, több szétosztható pont szint lépéskor stb?

ja és igen, hanyas veerzió a szerver? 1.3.6?
  • allock #1326
    már megvannak :)
    azon kívűl van ami kötelező?
  • DaVieS007
  • DaVieS007
    @allock: Sárga küldik kötelezők.
    @Hokifli: Attól függ milyen WRt akarsz.
  • allock #1323
    üdv
    WB vagyok, lvl32es de nagyon sok skill-t nemtudok megtnaulni, egyedül a Beast Lord Whampot és Garottot engedi tanulni, questeket nem csinálok, csak mobokat ölök mert így gyorsabb a haladás

lehet vmi quest kell hozzá hogy megtudjam tanulni az új skilleket?
  • Noxious
    Sziasztok!

Két barátom és jómagam (Veno, Arch, Wiz) a Dreamweaver serveren MAGYAR guildet keres. Kérem, ha tud valaki ezen a szerveren ilyet jelezze.
    Köszi
  • Hokifli
    Nekem annyi kérdésem lenne hogy WR-nek meik a jobb?holy vagy dark?
  • nagy1miklos
    Hát mivel archer vagy gondolom az első lesz jó neked pláne mivel magas szinten úgyse lesz elég inted hogy máguscuccot hordhass vagy ha lesz az már gáz.
  • balee66
    Még egy kérdés :)
    Ha van két különböző armorom:
    1. physical defense+62, metal def+27, fire def+27, wood def+27, metall def+27
    2. physical defense+7, metal def+66, fire def+66, wood def+66, metall def+66
    Melyiket használjam? PvE-ben melyik jobb?
  • balee66
    Kösz, már megoldódott a probléma. Vettem 4 féle lőszert, és az egyik jó lett.
    A szintet hogy jelölik?
  • nagy1miklos
    mindenféle íjhoz számszeríjhoz és csúzlihoz vehetsz lőszert bármelyik kovácsnál ill legyárthatod (ha van skilled és anyagod) bármelyik ékszerésznél. Csak arra kell figyelned hogy az adott lőszer minimális szintje ne haladja meg a fegyveredét mert akkor nem tudja ellőni. Értelemszerűen másfajta lövedéket nem képes használni mint ami bele való bow - arow ; crosbow - bolt ; csúzli - bullet ha jól emlékszem az elnevezésekre.
  • balee66
    És akkor milyen íjat vegyek, amihez van nyílvessző is NPC-nél?
  • nagy1miklos
    Lőfegyverbe való lőszereket a kovácsnál tudsz venni és az ékszerésznél gyártani ha van megfelelő skilled meg anyagod.
  • balee66
    Sziasztok!

Van nekem egy lvl7-es elf archerem, és vettem NPC-nél egy StonePellet Slingshot fegyvert. Ebbe Cartridge Bullet nevű lőszer kellene. Hol tudok olyat venni?
    Kösz!
  • nagy1miklos
    Minimum Requirements:

* Processor - Pentium 3 800 mhz
    * Memory - 256 RAM
    * Hard Disk Space - 2.5 GB
    * Video Card - 64 MB Video Card

Recommended:

* Processor - Pentium 4 1.8 Ghz
    * Memory - 512 RAM
    * Hard Disk Space - 2.5 GB
    * Video Card - 128 MB Video Card

• bigbigle
    a rendszerkövetelményeket valaki leírná?
  • nagy1miklos
    Sziasztok!
    Európai Brighid szerveren tolom de kellene egy kis segítség. Találkoztam database-n 80,90,99 szinten olyan fegyverekkel amik első ránézésre moldok de 2 csillag van a nevük előtt és narancssárga a nevük. Kérdésem ezekhez hozzá lehet jutni a játékban valahogy?
  • bardo20
    átmentem a magyar szerverte ott majd bele tanulok mert ez kicsit mássab mint a archlord,9dragons,YS online és a karos onlinál
  • bardo20
    hello all most kezdtem a dreamweaver szerveren kéne egy kis segítség van ott e magyar klán akik szívesen segítenek egy zöld fülűnek
  • Imperat
    á igen... játékban
    Seraphian venomancer lvl 31
    seraph werebeast lvl 4
    wereaphian venomancer lvl 10
    werephian venomancer lvl 7
    és pár cleric még törlőben... őőő ált első seraphiannal és wereaphiannal vok... de bármilyen phian phyan valszeg én XD
  • Imperat
    hali, kezdés tisztázásképpen nem imperat vagyok, hanem az egyik ismerőse de regi után 24 órával lehet hozzászólni amire nem érek rá.. (felhúzott hogy mai napon 2x odajött egy alak (nem ugyanaz) és kinyírt pár csapásból -.- az első indok nélkül tényleg két ütéssel a másik meg azt mondta nem elég nagy a mellem -.- mármint a karimnak... és lenoobozott -.-)

najó egyébként nem tudom mennyire idevágó az amit szeretnék kérdezni, az az igazság először a pwi-s oldal fórumán próbáltam találni valamit, de nem nagyon ment... kérdésem/kérésem az; lost city szerveren keresnék egy magyar klánt izé... itt faction ugye? mindegy... ok lebuktam pöttyet tényleg noob vagyok, a játék jó része rejtély,( de lényeg ütöd hal quest kész fejlődsz megvan XD)

van egy 31es szintű venomancerem (werefox), és lassan jönnek azok a küldik amiket egyedül már nehézkesen oldok meg.
    tolmácsolná valaki egy szegény "szisza-vérrókalány" könyörgését egy bárkinek aki tehet az ügyében? (pl kapcsolatban áll a/egy klánnal) szóval légysziiii... hja igen azért megjegyezném h egy nap ált 4-10 órát ülök a játék mellett... khm... szal asszem aktív vagyok... őőő mail cím: [email protected] köszi és bocs a kisregényért
  • gvarga12
    hali annyira nem lenyegtelen haverod mit kezd
    EP (elf priest) az mindenkit tamogathat mivel gyogyit
    EA (elf archer) az meg jo kis sebzes oszto

partiba ami kell az tank WB (werebeast) EP meg EA ezek harman szerintem jol elpartizgatnak de igazabol tok mindegy a foxi is tud valamennyire tankolni az EA meg jol leut minden szornyet.
  • Zeulogus
    Sziasztok
    Lenne egy pár kérdésem, amikhez tapasztalt játékosok válaszára van szükség :D
    Tudunk-e normálisan, eredményesen együtt nyomulni (pl partyban) haverommal, ha én pl egy werefox-ot kezdek, ő peidg egy elf-et (azt hiszem íjászt, de ez szerintem lényegtelen).
    Azért kérdezem, mert írtátok hogy egyes skillekhez külön küldetések vannak.
    És ha igen, kb hányas szintnél érdemes megkeresnünk egymást?
    Még egy utolsó kérdés: Ha valamelyiknk környékén megyünk például az enyémen, akkor nem szenved-e a másik hiányt például felszerelésben?

Bocsi a sok kérdésért, de ez szerintem egy témakör.
  • Troyan
    Sziasztok, európai szervert (ms) szeretném kipróbálni. Ez már nem open beta verzió ugye? Már rendesen megy. Közi
  • impulsive
    Emberek!
    Azért írok ide... Mert nem szeretek toplistázni meg spammelni.
    Féléve üzemeltetünk csak magyaroknak Perfect World szervert.
    Azon kívül 5éves múltal rendelkezünk mint Játék és tárhely szolgáltató.
    Mindig a legújabb anyagokkal dolgozunk!
    A szerver `Medium Rate` könnyen lehet fejlődni ám 90 felett már nehéz.
    Az összes mati HH, FW, CV megvásárolható item mallban, a játék teljesen ingyenes. In-game gold beváltható item mall-ra (100,000).

Legújabb Patchel behoztuk magyarországon egyedülállóan az All Class Battle Peteket... (Mindenki által vezérelhető Harci Pet.)

Remélem felhívtam mindenkinek a figyelmét egy remek ingyenes lehetőségre. A szervert nem szoktuk reklámozni, mert nagyon figyelünk arra, hogy idétlenek ne legyenek rajta.

További Infók: http://impulsive.hu
  • Deejayx
    Hellósztok! Azt szeretném kérdezni, h hol játszik a legtöbb magyar?
    A pw International kliensen játszok de úgy olvasgatom,h van valami európai kliens ahol sok magyar játszik.
    Meg tudnátok mondani nekem, h hol lehet letölteni ezt a klienset?
    És nem e tudnátok megmondani, h melyik serveren játszik a legtöbb magyar meg melyik guildba lenne érdemes belépnem?
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    ^^
  • Gubberx
    asszem ehhez nincsenek addonok
  • Shortstop
    hello!

érdekelne hogy milyen addonokat érdemes már kezdésnél használni? jó egy éve fejeztem be a wowot és ott sokszor nagyon jól jöttek! illetve az is érdekelne hogy honnan lehet beszerezni őket.

előre is köszönöm a választ
  • Gordis2k
    mindenhol:) az összes létező árisnál van egy külön gomb repair meg repair all job also sarokba a merchaner menüpontban
  • freeman49
    Lement a cuccaimnak a durabilityje, hol tudnám őket megjavítani?
  • mematyi
    csa all én jáccanék az európaival de vki leírna ide egy ÁTFOGÓ leírást hogy hogyan is kellene

olyan írjon aki jáccik ezzel és működik is neki
  • Gordis2k
    Igen Woodan Shonway a fő karim
  • Gubberx
    a pvp szerón vagy te is? woodan vagy mi a neve :D
  • Gubberx
    :P
  • Gordis2k
    Mekkora:P BLOOD RAGE! Majd jól egy guildban leszünk.
  • Gubberx
    még nem késő :D Barátnőm Confessor néven van :D
  • Gordis2k
    TheSeeker:P mekkora:P kellet volna csinálnom egy vazsit Zeddicus Zu'l Zorander névvel:P
  • Gubberx
    Wodan serveren keresek guildet :D TheSeeker a karim neve(lvl 20)
  • wordsworth
    Az a legnagyobb baj, hogy pénzem nincs, viszont nyíl kellene, szoval majd hadakozok valami szarral :D
  • Probatbicol
    A perszonalizációban a 'handy' fülön választhatsz standard-ok közül, lehetsz még oroszlán, farkas, vagy pandamaci