• impulsive
    #1127
    Sziasztok, szeretném bejelenteni, hogy mi is elindítottunk egy szervert.
    Jómagam és pár játékos megunta a laggot és, hogy véletlenül belecsúszott pár emberke batyújába egy full 90HH-s szett, ezért indítottam a szervert. A szerver 1hónapja üzemel gond nélkül, mi nagy hangsúlyt fektetünk a személyes adatok megfelelő kezelésére és biztonságára. Ezenkívül sok minden mással is foglalkozunk, mindezt persze teljesen ingyen. Pénzért nem lehet Cubit/Zent vásárolni!

    Technikai Infórmációk:
    Garantált 400Mbit belföldi sávszélesség és 5mbit nemzetközi sávszélesség áll rendelkezésre ami manapság egész jónak számít.
    Napi biztonsági mentés, minden instance/dungeon aktív.

    EXP: 20x A fejlődés viszonylag könnyű, így hamar áteshetsz a
    SP: 20x a traumás részeken, és nem kell annyit küldizned sem.
    Gold: 40x Viszont a játék teljesen kiélvezhető, goldból nincs hiány
    Drop: 2x így jó cuccokhoz is könnyebben hozzájuthatsz.

    A szerver teljes mértékben magyaroknak van fenntartva, külföldön élő magyaroknak természetesen egyaránt. Aki nem ismerné a játékot annak annyit, hogy egy gyönyörű és igényesen kialakított MMORPG-ről szól, és nem a 'grindeljünk agyvérzésig' tipusú MMO. stílusú.

    A játék angol, kliensüket letölthetitek az oldalunkról miután regisztráltál, nem vesztessz semmit sem ha kipróbálod, mi ezt szeretjük csinálni és elfér a többi szolgáltatásunk mellett. Nem támogatásokból tartjuk fent a szervert így nem kell félni, hogy 'egyszer volt hol nem volt' -al végződik.

    Annak ellenére, hogy magyarországon nem annyira ismert ez a játék, meglepetéssel tapasztaljuk, hogy egyre többen játszanak nálunk.



    Gyere csatlakozz te is hozzánk! //KATT A KÉPRE HA ÉRDEKEL!

    //impulsive.hu//