gforce9#24
Most ne haragudj, de nem tudod vagy nem akarod elolvasni amit írok? Én is azt írtam, hogy lehetőség van benne. De mi a fenét kezdesz egy ki nem használt lehetőséggel? AZt a fene nagy lehetőségeknek örülni lehet maximum míg nem jön ki az első olyan kártya, szoftver is ami ténylegesen él is vele. Addig csak pénzlehúzás, semmi más. Nem csak PCI-E vonalon.. említhetjük a folytonos processzorfoglalat váltásokat. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ez az új foglalat valóban szükséges e az új 4magosok számára. Ha a core2-eseknek megfelelt az 775... pedig a p4-c2 között van egy hatalmas ugrás, és nézd már..foglalatváltás nélkül is meg lehetett oldani... Nem mondom hogy az új foglalatnak nem lesz értelme, mert ez még csak a jövő, ez ki fog derülni, de általánosságban csak pénzlehúzás. Legyen most ezúttal neked igazad és az 1366-al jöjjön el egy újabb nagy lépcső a processzoroknál. Én is ezt szeretném, de attól még nem lesz igazad abban, hogy szükséges a váltás akkor is ha nincs mögötte tényleges változás.