Intel: foglalatváltás jövőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Arty arra gondolt, hogy a kimondottan több szálon dolgozó programok nem tudják mindkét magot 100%-ra terhelni, így nem 2x-es lesz a gyorsulás, csak ilyen 50-60-70%. De ez alkalmazás-függõ. Van, ahol sikerül a 2x100%, és van, ahol nem. Lásd lassú lemezmûveletek, stb.
Más magyarázat nincs a sírásra hogy alig használja pár játék a 2 magot, na meg arra, hogy a programozók is nyivákolnak hogy nehéz 2 magra írni játékot. Ha az lenne amit pl a feladatkezelõ ír, akkor ezek a dolgok nem igazak?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tényleg ennyire képtelenek vagyok több szempontból szemlélni a dolgokat? 1 szempontot kiemeltek - és persze a legegyszeûbbet -, és azt teszitek meg egyedüli oknak.
Na mindegy, a kutya ugat, a karaván meg halad.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Hallottam én ilyet több ismerõstõl is, azt hitték hogy az 5 éves játék kihasználja a 2 magos procijukat, pedig nem. Hogy is tenné, amikor akkor 2 magos proci még csak álom volt.
Forza.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172841366
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"hot-plug" -ra csak a saját tápcsatlakozójával képes.
Megoldás:eleve olyan sata vinyót veszel ami mindkét tápkábel típust fogadja, vagy veszel egy sima átalakítót 😊
Hmm, na ez nagyon érdekes. Józan paraszti ésszel itt már az AMD-hez hasonlóan integrált memóriavezérlõnek kellene lennie. Tehát mégsem, az Intel tovább hülyéskedik az FSB-vel?
Lassan már egyáltalán nem lehet bõvíteni a pc-t, lassan a csatolóknak csak annyi értelme lesz, hogy 1x-re vehetsz egy gépet, amit tetszõleges alkatrészekbõl rax össze, de 2 év múlva úgysem lehet bõvíteni, mert új foglalat, új gép stb...
Egyébként mindent a pénz mozgat a világon. Ha nem is látszik, de a dolgok legmélyén ez húzódik meg.
Úgyhogy bekaphatja minden nagy gyártó, mert nem veszek évente új konfigot <#papakacsint>#papakacsint>
Gracie Barra
az éppen tipikusan filléres dolog, párszáz forintért van átalakitó molex csatiról. Én speciel jobban szeretem a sata tápcsatit, mert könnyen kijön, szemben a molex-el, amit gagyibb megvalósitás esetén laposfogóval kell kierõszakolni és az ember attól fél, hogy esetleg jön vele a fél vinyóelektronika...
Amúgy pl WD vinyóknak van régifajta meg SATA-s tápcsatijuk is egyszerre.
Ugye a HT a processzor kihasználatlan részeinek hasznosításán dolgozik. Kettõ vagy több magban sokkal nagyobb eséllyel lehet találni kihasználatlan részeket, amiket logikai processzorrá összefogva sokkal jobb hatásfokkal mûködhet a HT.
Feltéve ha így akarják megvalósítani, nem pedig úgy ahogy a Netburst architektúrában már megszokhattuk, azaz egy mag egy HT.
szombi! szerintem pedig csak a pénz van a dologban
mert ha jáccani akarok, akkor az egész gépet megint cserélhetem le:
LGA775 proci és lap, DDR2, PCI-E, az enyémmel mind inkompatíbilis szabványok...
MINEK KELL PÉLDÁUL AZ S-ATA VINYÓKNAK MÁS TÁPCSATLAKOZÓ??????
Szerintem több van a dologban mint a pénz.
Egyszerûen jól meg akarják szivatni a felhasználókat, hogy megundorodjanak a számítógépektõl.