Melyik a legjobb Gyros?
  • Cat #16
    Régen a keleti pályaudvar oldalában volt egy bódésor, ott a fickó azzal bolondította meg (és nyerte meg vele azt, hogy hajnal 4kor, buli után rendszeresen elzarándokoljak oda), hogy a tetejére még natur kempingsajtos szószt is rárakott. Ez elvette a csípős vad ízt, krémesebbé, lágyabbá tette, kiváló volt. (sajna ledózerolták a bódékat, szóval megszűnt).

    A legjobb budapesti gyros jelenleg a mester utcai 4-6os megállonál van, befelé kell onnan gyalogolni 50 métert az első utcába a templom felé. Két gyrosos van ott egymás mellett, a másodiknál kell enni. Ezt egy iraki fickó csinálja, és a hús minősége miatt jó, valami iszonyatosan finom, és eszméletlen adagokat pakol bele.

    Jó még egy görög fickó két kajáldája, a ferenc köruton, a corvin mozi mellett az üllői sarkán, a másik kb. egy éve nyitott egysége meg a baross utcánál, a köruton van. Szintén pitás megoldás, saját hússal csinálva. Nagyon kedves emberke, töri a magyart, de jófej.

    A köruton szerteszét lévő 3 testvér gyrososokról nincs jó véleményem, sima iparosmunka, igazi gyorskajáldák. Nem pitát használnak (nagy negatívum nálam), és a kreálmányuk olyan mint egy fagyi, annyi ideig is tart elnyalni. Ezeket inkább nem preferálom.