Melyik a legjobb Gyros?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerû a dolog!
Anno, az interneten kerestem egy kenyértészta receptet, amibõl a pita lett. A csirke,pulyka húst bepácolom Kotányi görög fûszerkeverékbe, a zöldségeket felvágom ~(saláta,paradicsom,zöld paprika,hagyma), aztán natúr joghúrtba teszek összetört fokhagymát, borsot amellyett majd rákanalazok a
megtöltött pita tartalmára, esetleg csípõs erõs pistát vízzel lehet hígitani és azt is rákanalazni 😊
Anno, az interneten kerestem egy kenyértészta receptet, amibõl a pita lett. A csirke,pulyka húst bepácolom Kotányi görög fûszerkeverékbe, a zöldségeket felvágom ~(saláta,paradicsom,zöld paprika,hagyma), aztán natúr joghúrtba teszek összetört fokhagymát, borsot amellyett majd rákanalazok a
megtöltött pita tartalmára, esetleg csípõs erõs pistát vízzel lehet hígitani és azt is rákanalazni 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem ette még de mindneki azt monjda hogy a görög. és nem a török! de ami ametroba van gyrosos az vmi isteni tálat csinál! de tutira semmi köze az eredeti igaz görög tálnak! De amig az ember csak ilyet evett és jó nkei akkor nem kell megváltoztatni a véleménéyt!😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nekem az õszök járkálnak néha pestre a piacra és néha hoznak
de az vmi<#finom>#finom>
de az vmi<#finom>#finom>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
nyomhatnál valami receptet😊
← ElőzőOldal 3 / 3