A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
  • winnie
    atisz: naná. egyértelmű, hogy a nézők száma nem jelent minőséget. nem is vitatom.

viszont, amit mondasz, hogy hányan nézik a végén, az alapvetően sántít, hiszen egy sorozatnak akkor lesz vége, ha már nem nézik, így minden sorozatot (najó, a sorozatok 99%-át) eléri az, hogy csökken a színvonala, ezért a nézők abbahagyják és ezért vége lesz.

"Elmondanám hogy a Hősökről túlnyomó részt pozitív kritikát hallottam és aki el kezdte nézni, az a mai napig nézi (ellentétben a Lost-tal)."

naná. két év múlva térjünk vissza erre:) jönni fognak a negatívak is.

"Elgondolkoztál azon hogy ez vajon miért lehet?"

persze. az egyiknél nem tudtam kötődni a karakterekhez, míga másiknál érdekeltek. a heroes első 4 része olyan ütős befekezéseket produkált, hogy letettem a hajam, de ennek ellenére untam a dolgokat és azóta el vagyok azzal, ha elolvasom, hogy mi történt egy epizódba és megnézem az "előző részekben történteket" 1 perces összefoglalóban. (képben vagyok, nem maradtam le semmivel és van 40 perc szabadidőm:)

"Mi van ha előbb a Hősök jelenik meg? Lehet hogy most azt néznéd és a Lost-ot hagytad volna abba, ha azok az emberek akik most a Hősöket magasztalják az egekig pont a Lost-ban csalódtak?"

jó kérdés. szerintem nem hősöznék, de valóban nehéz erre válaszolni.

"A gond egy sorozatnál akkor van ha pár rész kihagyás után semmit sem vesztve vissza tudsz kapcsolódni."

erre jó példa. az 1x05 után még az 1x09-nek adtam esélyt. semmit nem vesztettem, mindent megtudtam, ami történt addig, de ez nem is csoda, hiszen a sorozatok hihetetlenül megchanikusan csinálják e tekintetben. rengeteg visszautalás van és ott a "privjöszli". a készítők nem hagyják, hogy ha valaki kihagy valamit, akkor le is maradjon.

" Sajnos a Lost ilyen."

ezzel pedig vitatkoznák, mert pl. ott a flashbackek miatt sok mindenrőől lemaradhat a néző, hiszen hiába derül ki egy fontos dolog most claire visszaemlékezéséből, az 10-20 részig tuti nem kerülhet szóba, így a néző is lemarad.

"hogy "a 3. évadban minden kiderül". Persze akkor megkérdezném hogy mihez kellett akkor az első 2 évfolyamot végignézni..."

ez OFF, de nem tudom, én baromira jól el vagyok azzal, hogy nem derül ki semmi. amúgy meg kiderül és engem spec zavart is, hogy a második évadban a nyomás hatására túl sok mindent fedtek fel. a twin peakset is a nézői elvárások fojtották meg. ha a lost tartaná azt a tempót, mint az első évadban, jobb lenne. így viszont túl sokat markol. szerintem a sorozatban a sziget csak egy melléktényező.