A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
A Lost számomra teljesen érdektelen volt, már akkor is, amikor az rtl klub orrba-szájba reklámozta. Persze nem illik úgy ítélni, hogy nem is néztem a sorozatot, de az első rész után, valahogy nem voltam kíváncsi a többire. Megpróbálták elhitetni, hogy mennyire misztikus események történnek a szigeten, már-már sci-fi meg fantasy elemekkel büszkélkedett, közben nem szól másról, mint egyfajta öszeesküvés elméletről, hogy nem véletlenül zuhantak le. Szerintem a sztori egy évadban kimerült, s a többi csak erőlködés....stb.
A Hősok is hasonló persze, meg már 1000 sorozat szólt arról, hogy különös képességekkel bírtak a szereplők (Tru Calling, Bűbájos Boszorkák, ELtűntnek Nyílvánítva, Médium és sorolhatnék még sokat), de valahogy másképp közelítették meg, persze itt is van egy fajta összeesküvés elmélet szerűség, hogy nem véletlenül van ilyen képességük és persze egyszer majd egymásra találnak, de ettől függetlenül, az első 3 részt megnézve tetszik, de szerintem 1-2 évadban ez is ki fog merülni és a többit megint csak a profit miatt csinálják meg, persze mindet azért csinálják, de már küszködni fognak és nem tudnak majd mit kitalálni...