• Falatka2003
    #25
    OFF is, spoiler is. Írjam is? :) Dettó csak vélemény, szal ne szidjatok érte.

    24 3. évad: mi a francot keresett a CTU-n a srác kölyke? Szal mi szerepe volt? Azon kívül, hogy megtudtuk, hogy van nekije ilyen is, aztán szépen elfelejtették. Vagy csak kellett egy csecsemő is a nézettség miatt? (4. évadban van már kutya is? Kis infót, plz, megnézni úgyse fogom. :) )

    Ugye volt 12 vírusos fiola, amiből 1et eldurrantottak rögtön az elején, hogy bizonyítsák, mien elszánt is ez a gonosz terrorista bácsi. De miért is csinálta? Tudja valaki? (Jah, mert MI6-es volt a szentem oszt otthagyták valahol, valakiknek, valamikor, valamiért.) Aztán a terroristaelhárítás fellegvárában az özvegynéni simán lepuffantotta, csak úgy. Röhögtem.

    Maradt 11 fiola SZERTESZÉT az USA-ban, persze 10et hatástalanítanak, 1et nem találnak. Meiket? Perszehogy az utolsó ott kering ParasztJack körül a városban, perszehogy rossz hapsit szúrnak ki a metrón ,perszehogy bemenekül egy iskolába, mert az olyan izgalmas, perszehogy mikor megszerzik, teljesen más az elektronikája, mint a másik 10é, ezért olyan önfeláldozás szaga kezd lenni a dolognak, perszehogy le kell vágni a hogyishívják-vőlegény kezét, amit perszehogy gyorsan visszavarrnak 10 perc múlva és közlik, hogy jajdejó, meg sem kottyant a vőlegénykének. (Most jut eszembe: vőlegényféle srácnak nem ezt a kezét lőtték át kb. 5 órával nyissznyassz előtt valahol Mexikóban, vagy hol? Szerencsétlen... forgatókönyvírók :( )

    Vírusos-szállodás dolognál meg kapartam a falat, mikor a jónép vérző orral támolyog jobbra-balra, CTU főmufti srác nője meg benn enyeleg, nagy áldrámák után predig - mily meglepő- kiderül, h immunis a 99%os halálozási rátájú vírusra.

    Így hirtelen ennyi. Katasztrófa volt, semmi új, csak ugyanazok a körök minden részben újra és újra.

    Csak annyira fölnyomta az agyamat kb. 1 hónapja ez a sok f***ság, most legalább kiírtam magamból.

    Bocsesz, lehet köpködni. (Perszehogy-ok miatt ne, direkt volt.)

    Ízléseken még mindig nem vitatkozunk, próbálunk kulturált emberhez mérten társalogni.

    ( "Heroes(ahol supermant megtöbbszörözték)": akkor nem nézted, nem erről szól, de lehet benne 1 kvázi superman, legalábbis ezen ügyködik a srác.)