feamatar#73
az a gond hogy mindenki hisz valamiben... a hitre az észrévek pedig nem hatnak...
miért?? mert ha valami nincs, akkor azt nehéz bebizonyítani nem létét... ugyanakkor a létét is... olvastam és valamennyit tanultam is filozófiát... ott van bizonyítása ennek is annak is...
bizonyítsátok be hogy nincsenek UFOk, én nem hiszek bennük. De bizonyítani nem tudom nem létüket. Nincs olyan technológiánk amivel nemlétüket bizonyíthatnánk.
Bizonyítsátok be hogy nincs csípóverem meg májgerim meg leruglak pörgőmből... mert van csak ti nem észlelitek... :D
A tudománynak azért hisznek az emberek mert látják: a kocsi gurul a repülőgép repül és ezt meg tudják indokolni...
nem elképesztő hogy bitekből képeket tudunk előállítani??
és a tudománynak mi az alapja? sztem a matematika...lehet a körülölelő világ bárminek kivetülése akármi...lehet ez csak a Mátrix, de a matek müxik, és erre lehet alapozni...
hitre pedig kinek-kinek maga szándééka szerint válasszon. és mindenkinek igaza van, mert ha máshol nem hát agyában létezik a saját igazsága, és ha ez kell ahhoz hogy valaki boldog életet éljen hát legyen, míg a másik szabadságátnem korlátozzza addig nyugodtan. higgyetek jóslásban,szellemekben,UFOkban,mindenféle vallásokban, míg a nyáj engedelmes addig a gazda boldog, mert tudja mindig jut majd az asztalra étek. de ti kik uraknak hiszitek magatokat, hagyjátok a nyájat legelészni, hagy hízzon csak rajta. mert a nyáj számára csak az fontos hogy tele legyen a hasa és nem gondol ő arra mi kerül az asztalra. imigyen szóltam én Zarathustra és mondjátok barátaim, gazda vagy bárány ami tevagy??