• assdf
    1,mint látod én a nagy cégekről irtam és nem egységsugarú userekről.
    2, az egységsugarú usereknél is baromi nagy pénz idő és fáradtság átképezni őket linuxra, ezt mindenki tudja aki már foglalkozott user supporttal, de élek a gyanúperrel hogy itt a többség csak az otthoni két gépből álló rendszerét szakérti egymaga és ez alapján mondja meg a tutit.
    3, nekem van némi rálátásom bizonyos dolgokra, és akár elhiszitek akár nem még az óriáscégek szerverparkja is szokszor teljesen átláthatatlan, zavaros és egyéni speciális megoldásokkal teli. Ez a valóság. A helyzet viszont az hogy a 2. pont alapján itt a többség azt képzeli hogyha egy cégnek két szerver kell hogy üzembizots legyen akkor van neki 3 hogyha egy meghal ne legyen gond, ehelyett a valóságban van neki 1 csúcsra járatva mivel hol a legkönyebb spórolni mint az informatikán.

santhinel téged már ismerlek ébredj már fel az álomvilágból. Tényleg nincs barkács... te láttad már az iwiwet? végülis a tlány csak az egyik legnagyobb cég magyarországon...

De amiről szintén nem tudtok, az az hogy még a közepes cégeknél is a rendszergazda nem nyúlhat a szerverekhez. Azt a beszállitó intézi ő adja a supportot, ő épiti ki a hálózatot és garanciát vállal rá. a rendszergazda csak arra van hogy üzemeltesse ezt a rendszer, pl. uj usert vegyen el ha valahol valami egyszerü gond van megoldja és ilyesmi. De ezzel megint nicns tisztában az aki csak az otthon hálózatát oszta le 10ezres routerel a lakásban.