• irkab1rka
    Olyan 12 évesnek gondollak, a "korrupt bolsevik kormány" beszólásod alapján. Jól tippelek?

Nem tojik rá a kormány, hanem így működik a business, és jó ha tudod, hogy ha a közép vagy felsőoktatásban tanulsz ezért legális a windowsod, mert megy a $ az MS-hez. A projecteket pedig az informatikában sem jopofizásra mennek, pláne nem a közszférában. És jó ha tudod, hogy egy közbeszerzésbe is bele lehet írni, hogy "és a szerződő félnek kell hogy legyen egy olyan alkalmazottja, aki 45 évesnél idősebb, 10 éve beszél Izraeliül és 8 éve oroszul, földmérnöki, hidraologiai, informatikai és irattári diplomája van, szemüveges és Kovács Bélának hívják". És tök mindegy, hogy melyik évet írod, és melyik ormány van hatalmon, max máshova megy a pénz, vagy a másik bagázsnak többet kell nyomni (amúgy nem párt, hanem személy és project méret függő, hogy mennyit kér az, aki vastagabban tudja meghúzni a tollat, vagy alá tudja írni a teljesítési doksikat)

Persze én ezt csak úgy mondom, mert még csak 5 éves vagyok és jövőre megyek isibe. És nem vagyok még teljesen szobatiszta sem. De már kialakult politikai világképpel rendelkezem, amit a tv-ből, meg aputól a meccs után tanultam.