BenceYCE#41
Egy kicsit úgy látom, hogy itt elfajult a dolog a hozzászólásokat tekintve.
Vegyük figyelembe, hogy nem közeli rokonok és nem családtagok. Tehát az amerikaiakat ismerve egy egyéjszakás betépett buli után is előfordul a fényképezkedés. A fiatalkori szerelmekről nem is kell ecseteljek senkinek semmit. Az pedig tény, hogy az az érv, hogy dehát a másik is lefényképezett engem, ez nem járható út. Még a magyar kreszben is benne van, hogy aki megszegte a kreszt az nem mutogathat újjal a másikra. Egy kicsit talán sok is a feltételezésekből az esetben de szerintem érdemes volna a két külön ügyre bontani. Az, hogy erkölcsileg nem épp családcentrikus tett volt az biztos.
Ugyanakkor nézzük meg ferdeszem kontinenst ahol 4-6 évesen cigi, 8-10 évesen drog és kurválkodás is előfordul mindkét nemnél. Na én meg azt nem akarom. Ha így folytatjuk kihal a föld.
A magyar esetet említve viszont a 7. kerületi, jelenleg ellenzéki képviselő barátom személyesen számolt be arról, hogy hol van a 3 homokos bárja annak a valóban homoszexuális "emberkének" aki a pedofil törvénymódosítást benyújtotta. Ha mindenki megnézi a családját és elgondolkodik azon, hogy mi a normális és mi az elítélendő, akkor könnyen rájöhet arra, hogy ha az anyukájának véletlenül lett volna farka akkor könnyen végezhette volna egy szaros segglyukban. Ami mondjuk részről nem érdekel az a homoszexualitás, mivel legalább kipusztul a korcs. De a pedofília nem játék. A mai magyar törvényeket ismerve olyan visszaélések lennének a kiskapuk miatt hogy ihajj. Arról nem is beszélve, hogy ma magyarországon annak van joga akinek telik rá. Egy védtelen fiatalkorútól ne várjuk már el, hogy ismerje a jogait és a tetteinek a felelősséget. De sokkal rosszabb a helyzet, ha belegondolunk, hogy ha sikerül elfogadtatniuk a törvényt akkor simán készíthető és kiadható pedofil fénykép és videó. Hogy a kiadott filmeknek milyen hatása lenne fiatalkorúakra, abba belegondolni sem merek. Ennél burkoltabb népirtást még életemben nem láttam. Konzervatívoknak neveznek minket mert nekünk számít a család, a haza és a becsület? Köszönöm de és nem akarok amerikanizálódni, sem szovjetálódni. Egészséges felfogású világban akarok élni!
#30-ra: Azért nem gondolod, hogy egy fiatalkorú nyegle kiscsaj tisztában van ezzel...