• BenceYCE
    Talán még a homoszexualitás az ami a legkevésbé érdekel ha otthon csinálják. Ha már aránytalanul nagy vísszhangot kap, mint pl az általam említett Rákóczi utí banzáj, akkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy az ott lakók mivel magyarázzák meg az amikor a meztelenre vetkőzött nők és férfiak az azonos nemű társaikkal enyelegnek. Tudomásul veszem a másságot de nem értem miért kell engedni, hogy reklámozzák. Tudomásul veszem a "türelmetlen" pedofilok emberi jogaikat de csak ha nem sért vele törvényt. Gyógyítsák meg vagy tudomis én, de gyerek közelébe ne engedjék mert a társadalomra veszélyes. Azt is írtam, hogy a cikkben szereplő eljárással sem értek egyet. Bíróságon egyértelműen kérném, hogy az illegálisan készült bizonyítékokat töröljék a listáról.

"A gyerekeknél amiket mondassz ennyi erővel karanténba kell zárni és ki sem engedni 18éves koráig"

Pont ez az, hogy nem. Kicsit legyél jobb megfigyelő. Nézz meg egy játszóteret. A gyerekeket zárják be, nem pedig a kutyákat akik teleszarják a teret és nem az autósokat akik figyelmetlenségből elcsapják a gyerekeket. Ezért mondom, hogy nem a cikkben említett fiataloknak tiltanám be amit csinálnak, hanem a pedofilok lehetőségeit korlátoznám. Hogy ezzel korlátoznám a fiatalokat is azt tudom sajnálni. Ha nem látják benne, hogy őértük teszik és lehetőségük van csinálni dolgokat de az illegális akkor IJ. A lebukásuk esélye pedig elenyésző. Épp ezért lehet hírértékű ez a cikk is mivel 10.000.000 az 1-hez esélye van, hogy ilyen előforduljon. Épp ezért háborodott fel itt mindenki. De kérdem én, hányan csinálták eddig bűntetlenül. Tudták (feltételezhetően, mivel azt állítottákok, hogy egy 14-18 éves fiatal teljes felelősségének tudatában van), hogy illegális amit tesznek. Ez olyan mint amikor a gyorshajtót lemeszelik és az vádaskodik, hogy: nem volt felismerhető helyen a trafipax, pedig a törvény előírja. Ha egy gyereket elcsap akkor már tökmindegy, hogy legálisan fényképezték-e le vagy sem. Az egyik eset szabálysértés, a másik bűncselekmény. Részemről nagyobb bűnnek számít ha egy felnőtt él vissza a pedofiltörvénnyel mint ha két, egymáshoz életkorban passzoló fiatal teszi ugyan ezt.