• Mike at home
    #175
    no akkor ez a te nagy bajod
    én megtanultam mindenben meglátni a jót, de tényleg, emberekre sem tudok hosszasan haragudni.
    a törvényekkel meg az a baj, hogy a nagy igyekezetben kiöntjük a fürdővizzel a gyereket is.
    pár hülye miatt sok tizezer ember szív

    -hogy Jancsi 15 és Juliska 14 lefotózza egymást - főleg ma, a digitális gépek idejében - még a mobilokon is van fényképező - annak a társadalmi veszélyessége nulla
    ha erre képre Géza 44 veri a farkát, szerintem azzal sincs baj, amig nem Pistike 15 faszát veri, mint ahogy rengeteg gyilkosságot is lehet látni filmekben, mégsem megy ki Géza 44 öldökölni, de ha mégis, akkor bizony ezért büntessék is meg
    inenentől kezdve nem értem, miért kellene a fiam seggét felajánlanom egy SZDSZ-es képviselőnek, tudomásom szerint a törvénytervezet arról szól, hogy a fiatalok egymásnak készíthessenek fotókat, filmet - maguknak, ennek a társadalmi veszélyessége szintén nulla. De annak hogy ilyen embereket bebörtönzünk, annak sokkal nagyobb a társ. veszélyessége. Ugyanis nincsenek külön börtönök a kezdőknek, az először elitélteknek, az intelligenseknek, nem szépen bekerülnek a tipákok közé - aki hazajárnak a börtönbe - aztán ott vagy kinyúvadnak, vagy bünöző válik belőlük. Ugyanis normális állásuk soha nem lesz, nem tanulhatnak, mindezt pár kép miatt, amit egymásról csináltak.
    Mellékesen csak magamat fogom okolni, ha gyermekem ennyire naiv lesz 15 évesen "Az a gyerek nem tudja magát megvédeni mert még azzal sincsen tisztába, hogy mitől kellene magát megvédeni." most nem a 5-7 évesekről beszélünk, ugye? Inkább életszerü az, hogy egy 15-16 éves a saját korsztályában fogja kipróbálni a szexet, és nem egy 50-sel. (itt jegyezném meg, hogy vmiért mindig a férfiakra gondolunk, tehát a 16 éves fiú és az 50 éves nő nem baj?) Egy homokosnak miért nincs halványlila gőze sem a családról? szerinted az vmi különleges faj, aki lombikban nevelkedett és nincsenek rokonai, barátai, családja? vagy nem tud szeretni másokat, nem tud biztonságot nyujtani másoknak? miért ne tudna?
    fajfenntartás: túlnépesedik a Föld
    hová akarsz még szaporodni? nem mondom, hogy ne szaporodjunk, és ne legyenek utódaink, legyenek, mert az csodálatos dolog, de jelenleg éépen a túlszaporodással vanank gondjaink.

    Szar dolog a kapitalizmus tudom. Az eddigi langyos pisiből, a nagyobb aktivitás felé lökdös. El akarsz valamit érni? Tegyél érte. A kapitalizmus nem arról szól, hogy mindent megkapsz, hanem arról hogy kibővülnek a lehetőségeid. Látsz vmit, ami nincs, neked hiányzik? Lehet, hogy sok mebernek hiányzik. Beléptünk az EU-ba is. Még több lehetőséged van, csak észre kéne venni, és élni vele. Már megbocsáss, de siránkozás helyett. Buszvezetésből nem lehet megélni? Csinálj valami mást. Vagy vezess buszt Luxemburgban. Amíg több buszvezető van mint állás, mindig is ki leszel szolgálétatva. Mindig TE DÖNTESZ. És ez a jó ebben a rendszerben. Nem mondják meg mit csinálj, hogy élj, okos emberek iróasztal mögül, akik úgy gondolják, hogy te annyira hülye vagy, hogymeg kell téged védeni, magadtól, mindentől. A szocializmus gyermekiségéből, kikerültél az Élet dzsungelébe. :)