BenceYCE#161
Ha megnézed a statisztikánkat úgy globálisan a buszvezetőkét meglepődnél, hogy klasszisokkal jobban teljesítünk mint a nagy átlag ha minket nem tesznek bele. Értsd meg, hogy nekünk nem telik arra, hogy zsebből kicsengessük a felháborodott mercist. Ráadásul az idegenhibás eseményeket éppúgy számon tartják mint a sajáthibásakat. Ehhez már csak a 15-16 km/h átlagsebességünk jön. Elhiheted, hogy belénksulykolták a defenzív vezetési technikát. Ezzel szemben tudom milyen szaggatni a városban. Voltam olyan is és nem vagyok büszke rá. Ezért írtam, hogy mindenkinek kéne egy kicsit buszt vezetni, hogy ne csak a saját szemével lásson.
Elődke példája arra lett írva amit már többször is írtam ide. Annak van joga akinek telik rá.
Más jogosan követelni a delikvens kibelezését és jogtalanul. Vegyünk csak egy egyszerű példát:
A busszal haladsz 30 km/h-s sebességgel. Abban a pillanatban amikor meglátsz egy hirtelen felbukkanó tárgyat jön a lánc: Észreveszed, átteszed a lábad a fékre és benyomod, a fékkésedelmi idő a levegős rendszer miatt letelik aztán elkezd fékezni a busz és végül megáll. Ezalatt megtettél 12 métert. Másnap ugyanúgy ugyanott 50 km/h-val mész. Mielőtt nekiállnál szakkönyveket keresgélni és a fékkésedelmi időről tájékozódni elmondom a busz a 12. méternél mégy csak el sem kezd fékeződni. Úgy kivasalod a delikvens hajából a hullámokat, hogy nem győzöd a kocsi kerekéről a véres húscafatokat letakarítani. Ha ezzel egy gyalogos nincsen tisztában az talán azért van mert a brazil tévésorozatokat jobban szeretik az ertéellklubbon játszani mint érdemi információval letraktálni a népet. De ami a borzasztóbb, hogy egy lehelletnyi fogalmat megpróbálnak a frissjogsis B kategóriás utak ászának ugyan elmagyarázni de az az első pár hónapban teljesen kiveri a fejéből. És azt még nem is ecseteltem, hogy ez a példa vészfékezésről szólt. A régi buszok valamivel rosszabb fékkel rendelkeznek mint a volvók. Mióta megvannak azóta rohamosan romlottak a statisztikák. Mert ez a busz valóban megáll ha azt mondod neki. Hogy egy utastérben az utasok mennyire kapaszkodnak arról nem kell kiselőadást nyissak. Mint ahogy a képzeletedben is megjelenik, hogy mi történik a rögzítetlen utasokkal. A biztonságos és kényelmes megálláshoz ezen út 3-4 szerese kell. Volt olyan balesetes ellenfél aki miután berakta a busz elé a kocsiját és satuval megállt értetlenül kérdezte, hogy miért ő a hibás amikor legalább 3(!!) méter volt a busz meg a kocsija közt.