• BenceYCE
    Erről beszéltünk, hogy eddig is nehéz volt a pedofilokat kézre keríteni, hátmég ha könnyítenénk a helyzeten. Amúgy nemcsak te de még a szomszéd sem fog feljelenteni. Ha behozzák a törvényt akkor még semmi sem fog nálatok otthon változni. Ugyanakkor probléma itt a személyes adatok védelme és a kormány visszaélései is. De szerintem ma bárkit feljelenthetsz. Röhelyes az igazságszolgáltatás magyarországon. Ugyanakkor ha nem kiskapus jogrendszer lenne hanem átlátható és könnyen értelmezhető törvények akkor talán, de csak talán volna értelme egy rendőrállamnak. Szeretném azt hinni, hogy nem a saját hasznuk miatt vagy egyéb aljas államérdekből (népelkergetés/népirtás) tették szinte lehetetlenné a jogszerű igazságos életet. Ha van elég pénzed vagy haverod jó helyen akkor lesz valami az ügyedből.
    Had mondjak egy példát. Kivételesen nem pedofil-sztori, bár ki tudja ki mit lát benne. Kislányt halálra gázolják a gyalogátkelőhelyen. Alapesetben a gyalogátkelőhyelyen nemhogy elsőbsége van a gyalogosnak hanem akadályozni is, sőt zavarni is tilos azon, egyszóval szent és sérthetetlen, mert az olyan mint a járda meghosszabítása ahova csakis kizárólag "engedéllyel" mehetsz fel. Az én mércémmel 40 év kötél általi azonnali fejbelövés járna érte, különös kegyetlenséggel elkövetve. De a magyar állam mércéje szerint majd megtippelitek mennyi. Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy egy jó ügyvéddel kimagyarázható a téves gázolás, mivel a lány a térről vitte haza a kutyuskáját sétálásból, ezért ő állatot terelő személy aki az úttesten rossz manőverezés áldozata lett, mivel nem az úttest jobb oldalára húzódva a menetiránynak párhuzamosan a menetiránynak megfelelően terelte az állatot!!! Súlyosbító körülmény, hogy a kreszt (vélhetően) nem is ismerte!!! Azt hiszem a helyszínen túl tudtam volna tenni az előző, sokat emlegetett rendszer Andrássy út 60 szörnyűségein sebtében egy kiskanállal vagy bármilyen egyéb tompa tárggyal. A szülők egyetlen megnyugvását és "szerencséjét" az okozta, hogy a halott kislány még élő nagypapája egy nyugdíjazott dandártízezredes vagy valami hasonló beosztású/rangú gépfakabát volt aki megmozgatta a régi haverokon keresztül az atyaúristent is mert a belein lógva akarta látni a "jogszerű" tettest.

Erre mondom azt, hogy majd ha elbontják a jogi egyetemeket (amikre akkor számíthatsz ha meg tudod fizetni a jogaidat), és igazságegyetemeket építenek fel helyette, na akkor leszek én megelégedve az épp aktuális "kipréseljükaszartisbelőledmertagyereknekbéemvékell" kormányal.