• Waczkor
    Üdv mindenkinek.

Na felraktam pc-re és toltam 3/4 órát.Első versenyen fura volt az irányítás bill-en.
    Onnantól kezdve amatőrön elsőre nyertem minden futamot(Nem arcoskodásból írtam,szerencsére könnyen belejön az ember az irányításba),pron már jobban oda kell figyelni az ideális ívekre.
    Graf sztem teljesen rendben van,konzolokon gondolom még durvább lesz a graf.Dirttel nem nagyon lehet összehasonlítani,tekintve hogy ez telejsen arcade(a kanyarodás egyáltalán nem hihető:),arra megy rá hogy minél élvezetesebb legyen a játék,a pályák szokás szerint rendkívül látványosak,élvezet nézni a környező állatokat a safaris pályán,vagy a repülőket,vonatot stb.A sár feltapadása a kocsira valami elképesztően jól néz ki.Zene a szokásos játéktermi plöm-plöm,egy idő után ajánlatos a winamp és vmi kellően jó disco zenét alápakolni:)

A versenyek tempója gyors,folyamatosan nagy sebességgel lehet menni.

Aki inkább a kicsit szimulátorosabb játékok felé érdeklődik,annak ott van régebbről az RBR,középút a Dirt,és a legarcade-osabb a Sega.

Én annak idején sokat játszottam játékteremben a Sega Rally 1-2-vel,majd azokkal pc-n is kormánnyal,úhogy azok után ez is nagyon tetszik,sajnos már nincs kormányom,pedig azzal sokkal élvezetesebb lenne,de így is jó.

Aki az első pár verseny után sem jön bele az irányításba,az később se fog.

Ettől függetlenül azt hozta érzésem szerint,amit elvártam tőle,amire az előzetes képek,videók és a Sega név alapján lehetett következtetni.
    Nem mondom,hogy nem lehetne ez-az jobb benne,de teljesen rendben van.

ui:Bocsi hogy sokat írtam.