Sega Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
nem véletlenül Sega Rally Revo a neve?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Egész jó kis játék. Még anno a Sega Rally 1 -el nyomtam, megvan a 2 is de XP-n nem megy. Ez látványban nagyon zsíros fullban, irányítása elég szokatlan de ha belejössz a játéktermi feelingbe akkor nagyon király.

Aki 1. és 2. részt szerette, ezt imádni fogja, aki szimulátorra vágyik az fel se tegye <#idiota>. Ez ízig-vérig játéktermi jellegû ARCADE rally.

Full grafon tényleg brutálul néz ki (3800+ X2 (2400mhz), 2GB RAM, X1950 PRO-n teszteltem), 1-2 pálya szakaszon be-berángat de amúgy nagyon szépen folyamatosan fut. Tûzfalproblémám nem volt mivel alap winfos tûzfalam van... (+NOD32) <#nyes>

ellseszek vele egy darabig 😊
wanadoo-ra jött egy 3,4 GB körüli valami remélem ez lesz az
raven87
Jelentem, én feladtam. Nem megy normálisan. Hiába állítom le a tûzfalat, hiába van kikapcsolva, kilépver mindenbõl...
Számomra ennyi volt a Sega Rumli...
Öröm az ürömben, hogy legalább lesz hely a gépen. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

alma2
MAR JAVITOTTAM A HOZZASZOLAST !
NEM LASSU SZAGULD SZINTE FULL-ON ! csak osszeakadt a tuzfallal.

szerintem

alma2
na megvan, volt mar egyszer ilyen idiota jatek./bar franc se tudja, nem a tuzfal tul akaratos-e/. Ha blokkolod az exe kimeno forgalmat akkor hasonlot produkalt belassul az egesz gep stb, vagyis nem kell indulasig kikapcsolni a vedelmet, csak engedni kell a kimeno forgalmat a segarally.exe-n es maris jo lesz.

pl vannak viztocsak is, mondjuk benne kis homok sziget, ha atgazolsz rajta akkor a nyomodba is megjelenik a viz... eszmeletlen szep.
De ennyi eleg is volt belole 😊

szerintem

amugy ebben az volt jo régen is, h haverral néha sikerült eljutni vmi játékterembe, aztán bevágtuk a 100-asokat aztán egymással mentünk a dobozverdákkal (sok szart nem ért a graf) de legalább jol éreztük magunkat, szvsz ez sem egy olyan játék ami otthon, egyedül fog lekötni, esetleg ha átjön pista bácsi a szomszédbol, vagy egy haverod akkor sarazol egyet vele...😛

nah akkor legalább nem kell sajnálni h behalt a 7600 GT-m😛 X600-on nem hinném h menneXD (azt kaptam cserének amig meg nem hozzák az uj GT-t)
majd Xboxra leszedem, ha lesz😄XP

raven87
Pedig már kezdtem lemondani a gamerõl. Megpróbálok kikapcsolni mindent, hátha jó lesz.
Ha nem akkor unistall.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

alma2
Visszavonom a lassulast, szaguld ezerrel... valamivel osszeakad... pl tuzfalt kikapcsoltam meg inditas elott /kaspersky/, bejot a palya is kb 5 sec alatt, megy rendesen most. visszainditva a tuzfalat alt+tabbal tovabbra is megy jol... Elotte nekem is hasonlokat produkalt.

szerintem

raven87
Nálam a pálya betöltés után nemes egyszerûséggel lefagy a játék, hiába nyomok Entert vagy bármi mást, nem reagál. (Még a Ctrl+Alt+Del-re se... :S)

alma2
ahh, tenyleg nem birom magamban tartani... es ugye deformalodik is az ut, persze bele lehetne kotni, de ehhez hasonlot tenyleg nem lattam meg semmiben.. remelem innentol alap lesz, hogy minden jatekban elvart minimum. Ezt is megeltuk, csak 20 eve varok erre 😊

szerintem

alma2
Ja es az elso jatek ami szinte jatszhatatlanul lassu valmiert meg mediumon is nalam... 7800 Gt.

szerintem

alma2
Elso autos jatek amiben tetszik az ut, amiben rajottek, hogy a jatekban 99 %-ban azt a nyamvadt utat nezed, nem a fuszalat az arok aljan stb. Szoval magasan ver latvanyban mindent foleg a havas ut gyonyoru. Mondjuk globalasan latvanyosabb a dirt szebb talan szinei miatt is. De utban sehol nincs ehhez kepest.
Azon felul minden kritikan aluli benne :p olyan sega rallys arcade jatektermi a 90-es evekbeli menujevel egyutt. Mondjuk igy onmagat nem hazudolta meg legalabb a game 😊

szerintem

HI!
Megy billrõl is csak nagyon szar helyen vannak a gombok az "A" bill a gáz allata a fék a jobbra ballra a " ," "." gombok ez így nagyon szar. De gamepaddal jó 😊
nálatok nem szaggat? nálam 1280-ban minden max-on, és néha elég csúnyán akadozik, fõleg kanyarokban. gépem alant.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

McW
Az xbox demo alapján szerintem nagyon élvezetes kis játék lesz. Tény, hogy körbe-körbe kell menni, meg nincs törés, de ezt leszámítva korrekt a fizika árkádhoz képest. Élvezetes csapni keresztbe, és a jó öreg sega rally sorozatnak mindig is ez volt a lényege. A legutóbbi CMR játék egy kalap szar volt élvezet szempontjából szvsz, aki azzal szenved az meg is érdemli. Kár érte ha tényled elcseszték a portot, pc-n jobban szeretem tolni nekije. 😊

Mess with the best, and die like the rest...

Maxtreme
A game maga megy, azzal nincs gond. Csak a launcherbe vagy x360 controllert választasz, vagy gamepadot. Csak ezeket tudod configurálni. Bill nincs.

Szerintem nem jó a crack!
Nekem hibával leáll. El se kezdi tölteni a játékot.

raven87
Bakker, akkor vissza kell lopnom a gamepadomat. F*szom a szomszédba. <#gun><#crazya>

Maxtreme
Elõre szólok, nem megy billrõl. Only gamepad + kormány.. (legalábbis nekem nagyon úgy tûnik)
Remek port..khm..

raven87
Csináltam egy bannert, ha gondolja valaki beteheti.

EmThor
de az, árkád, nem törik, pályaszélrõl visszapattansz, de szép

de ez a SEGA RALLY CSAK KÖRBE KÖRBE KELL MENNI PÁLYÁKON AKKOR LE SEM SZEDEM<#confused><#wilting>

Zinaj
en mar mentem 😄😄

i7 azt szevasztok :P

de jóóó

dienesoft
Most jött ki a game...😊

KIJÖTTTT 3.3 GB

Neked és aki még nem tudná : A Sega Rally eredetileg játéktermi játék volt, késõbb írták át PC-re, és az ARCADE kategória egyik legnagyobb darabja volt anno sztem. Ez ugyanaz lesz csak manapság látott színvonalú grafikával. Nem az volt a fejlesztõk célja hogy RBR szintû vagy alázó rallyjátékot hozzanak össze, szal nem "professzionális rallyszimulátor" lesz, hanem mint pl. a Colin McRae : Dirt, úgy lövik be az irányítását hogy a kezdõk se úgy játszanak hogy az elsõ kanyarba befelé menet a susnyásban kössenek ki kerekekkel az égnek állva.

Aki újdonságra vágyik annak így is jó lesz, ha nem akkor egyszer talán majd kap a nép valamit ami megveri az RBR-t is.
most ez olyan lesz mint ami régen volt sega rally, hogy körbe körbe kell menni pályákon mert ha igen akkor szar lesz

A teljesben se fog törni a kaszni?
Attila889
nah igen...nem törik az autó.Már rosszul kezdõdik.Meg hogy csúsztatni kell az autót mert szar a fizika.Hát akkor etõl se várhatunk nagy durranást 😞
Bár lehet hogy PC-re javítanak valamit de úgyis csak egy szar konzol átíratot fogunk kapni.

grebber
Ign osztályzata: 8.8/10 (xbox 360)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Egy szem vélemény a demóról amit találtam!

"Nekem nagyon nem tetszik! Már maga az hogy nem törik a kocsi a demóban egy negatív dolog. Az irányítás számomra borzasztó! Jó az elképzelés, hogy a kanyarba csúsztatni kell a kocsit, de nagyon rossz a megvalósítás. A környezet szép, de az autókon bõven javíthattak volna. Így azért a Dirt jobban tetszik.
Ja és mégvalami.😊 A sár szépen néz ki ahogy a kocsiratapad, de ettõl még nem lesz jó a játék ami szeptember 28.án jön és nem karácsonykor.😊 Persze ha hihetünk a demó végén írt idõpontnak!"

grebber
Xbox 360-ra kijött a demó! Aki probálta ,vagy látta ismerösénél futni irhatna róla pár szót milyen lett!

ajem kisa
Attila889
nem rosszak.Bár még mindig rendeltek :S
Tuti nem ilyen lesz PC-n 😞

Attila889
hát ez van.De a játék jó legyen,s izgi 😊

ajem kisa
Egy másik video, igez konzolos...
A zene kikészitene, meg a navigátor is elég gáz szerintem!:S

ajem kisa
Attila889