Sega Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Aki 1. és 2. részt szerette, ezt imádni fogja, aki szimulátorra vágyik az fel se tegye <#idiota>#idiota>. Ez ízig-vérig játéktermi jellegû ARCADE rally.
Full grafon tényleg brutálul néz ki (3800+ X2 (2400mhz), 2GB RAM, X1950 PRO-n teszteltem), 1-2 pálya szakaszon be-berángat de amúgy nagyon szépen folyamatosan fut. Tûzfalproblémám nem volt mivel alap winfos tûzfalam van... (+NOD32) <#nyes>#nyes>
ellseszek vele egy darabig 😊
Számomra ennyi volt a Sega Rumli...
Öröm az ürömben, hogy legalább lesz hely a gépen. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
NEM LASSU SZAGULD SZINTE FULL-ON ! csak osszeakadt a tuzfallal.
szerintem
pl vannak viztocsak is, mondjuk benne kis homok sziget, ha atgazolsz rajta akkor a nyomodba is megjelenik a viz... eszmeletlen szep.
De ennyi eleg is volt belole 😊
szerintem
majd Xboxra leszedem, ha lesz😄XP
Ha nem akkor unistall.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
szerintem
szerintem
szerintem
Azon felul minden kritikan aluli benne :p olyan sega rallys arcade jatektermi a 90-es evekbeli menujevel egyutt. Mondjuk igy onmagat nem hazudolta meg legalabb a game 😊
szerintem
Megy billrõl is csak nagyon szar helyen vannak a gombok az "A" bill a gáz allata a fék a jobbra ballra a " ," "." gombok ez így nagyon szar. De gamepaddal jó 😊
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Mess with the best, and die like the rest...
Nekem hibával leáll. El se kezdi tölteni a játékot.
Remek port..khm..

Aki újdonságra vágyik annak így is jó lesz, ha nem akkor egyszer talán majd kap a nép valamit ami megveri az RBR-t is.
Bár lehet hogy PC-re javítanak valamit de úgyis csak egy szar konzol átíratot fogunk kapni.
"Nekem nagyon nem tetszik! Már maga az hogy nem törik a kocsi a demóban egy negatív dolog. Az irányítás számomra borzasztó! Jó az elképzelés, hogy a kanyarba csúsztatni kell a kocsit, de nagyon rossz a megvalósítás. A környezet szép, de az autókon bõven javíthattak volna. Így azért a Dirt jobban tetszik.
Ja és mégvalami.😊 A sár szépen néz ki ahogy a kocsiratapad, de ettõl még nem lesz jó a játék ami szeptember 28.án jön és nem karácsonykor.😊 Persze ha hihetünk a demó végén írt idõpontnak!"
Next PC upgrade: 2022
A zene kikészitene, meg a navigátor is elég gáz szerintem!:S