393
-
#153 szarul :( gáz fék: A Y, bal jobb: , . - és persze tul érzékeny és persze nem tudok semmit beallitani :( a gamepaddal (x360-é) érzésre jobb, de azzal mégsem tudok nyerni :(
(cpu stb infokat RivaTuner(nVidia) irja ki vagy ha ATI-d van, akkor az ATI TRAY TOOL tud hasonlot)
kenoby: akkor a SEGA triplán bekaphatja :( csesztek a PC-re, szokás szerint :( köszönöm az értékes infot, akkor ez is marad boxra ... -
#152 Semmiféle patch nem kell a billenytűzettel való játékhoz.
-
#151 Hogyan tudsz billentyűzettel játszani? Van hozzá valami patch? CPU, GPU, MEMO infókat hogyan lehet kiiratni?
Köszi előre is! -
#150 arty: Igen Pc-n is láttam mert leszedtem. Pont azért irtam le, amit leirtam és igen ugyanazon a cuccon néztem egy 67 centis Samsung HD-n, és erre van a PC-m is kötve meg mindkét konzolom is. Tehát nekem megvolt az összehasonlitási alap. Nyugodtan szedd le a demot Xbox-ra nem fogsz csalódni csak már PC-n ezt a játékot nem akarod majd játszani. :D -
#149 "Aki az első pár verseny után sem jön bele az irányításba,az később se fog."
sztem ez nem igy van :) én nagyon sokaig nem tudtam nyerni, most viszont sikert sikerre "halmozok", ráadásul bill.-el :)
-
#148 gfx opciok vannak, irányitásra kb. semmi :(
kenoby: és PC-n is láttad mozgás közben? esetleg kitéve arra a megjelenitőre, amin konzolokon is nyomulsz? nekem is van 360, ezért kérdem, h érdemes-e leszedni arra is inkább... furcsállnám, h szebb konzolon, de persze hozzászokhattunk már, PC fejlesztői oldalrol akkor is le van sz*rva, ha akár jobb is lehetne ... -
#147 Egyátalán van ebbe Kontroller és felbontás állítási lehetőség?
Kiszeretném próbálni DFP-vel. Mert billel csak előre fele tudtam menni:D -
Tibcee #146 THX, így már megy faszán, csak sajna túl érzékeny az írányítás. Kár,h nem lehert állítani rajta.:( -
ricsa008 #145 Sky #111 -
#144 ricsa, milyen géped van? shader model 3-al jobban megy? vagy 2-n megy jobban? -
#143 ps3 kontrollerrel túl érzékeny :S -
ricsa008 #142 nekem minimumba akadás nélkül megy a Textura és környezet mediumon van
tök jó -
theclub #141 Amúgy tetszőlegesen bekonfigurálható a joypad. Analóg karral balra jobbra (ezeket fordítva kell beadni), többivel meg gáz, fék, stb. -
#140 Szép a játék, csak ha az árnyékolást lejjebb vettem pöttyös lett a kocsi.
És sajna nem nagyon elég 512 ram :(
Nagyon laggol(sztem nem akad, mert továbbmegy), de ha lelassítok, nem akad. Néha akad, de van amikor szépen fut. Szerintetek is a ram miatt van ez? Megnézem lowon hátha nem fog akadni :) -
theclub #139 Gamepad esetén valóban fel kell cserélni a jobb és bal irányt (nekem Logitech Rumblepad II-m van). A trükk az, hogy a főmenüben először a joypaddal kell kattintani, utána viszont enterezgetni kell. Ha entert nyomsz először, akkor nem fogja érzékelni a joyt. A rezgőfunkció azonban nálam se működik egyelőre. -
Tibcee #138 Jó játék lenne, a grafikája is jobban skálázható,m a Dirtnek,de amíg nem csinálnak vmit ezzel az irányítással addig csak egy elcseszett, játszhatatlan port marad a sok közül. -
csoola #137 ellopták! -
#136 Hun a patch? mert én nem találom:S -
#135 Én se rajongok az arcadert nfs, meg a többiek. De gondoltam adok neki egy esélyt, mivel én is sokat toltam játékteremben.
Alig tudtam tőle most elszakadni, ugyanazt a hangulatot adja vissza, szerintem még a navigátor hang is ugyanaz. 4 pályán mentem, de az mind egyedi, mindegyik hangulatos ,mint a jó öreg nfs3-ban.
Sár nagyon látványos, néhol szerintem jobb mint a dirtben.És a keréknyom, hát azon leesett az állam,azt hittem csak egy ilyen csík lesz, de van mélysége és nem ám eltűnik, mint a jó kis gumifüstölések egyéb autós gamákban, nem ez kérem ott marad körökön keresztül, kár hogy ricsibe nincs ilyen.
Ja és menüt is nagyon eltalálták szerintem. Patch után is megy a crack? -
#134 csak kör verseny van?Sima rally nincs? -
#133 kijött a gamma?De jóó van mit szedni.Amúgy a bannert thx.Kéne szólni egy modinak.Aki akar FAQ-t is csinálhat.És akkor majd modolhatunk ha lehet benne :D -
#132 Üdv mindenkinek.
Na felraktam pc-re és toltam 3/4 órát.Első versenyen fura volt az irányítás bill-en.
Onnantól kezdve amatőrön elsőre nyertem minden futamot(Nem arcoskodásból írtam,szerencsére könnyen belejön az ember az irányításba),pron már jobban oda kell figyelni az ideális ívekre.
Graf sztem teljesen rendben van,konzolokon gondolom még durvább lesz a graf.Dirttel nem nagyon lehet összehasonlítani,tekintve hogy ez telejsen arcade(a kanyarodás egyáltalán nem hihető:),arra megy rá hogy minél élvezetesebb legyen a játék,a pályák szokás szerint rendkívül látványosak,élvezet nézni a környező állatokat a safaris pályán,vagy a repülőket,vonatot stb.A sár feltapadása a kocsira valami elképesztően jól néz ki.Zene a szokásos játéktermi plöm-plöm,egy idő után ajánlatos a winamp és vmi kellően jó disco zenét alápakolni:)
A versenyek tempója gyors,folyamatosan nagy sebességgel lehet menni.
Aki inkább a kicsit szimulátorosabb játékok felé érdeklődik,annak ott van régebbről az RBR,középút a Dirt,és a legarcade-osabb a Sega.
Én annak idején sokat játszottam játékteremben a Sega Rally 1-2-vel,majd azokkal pc-n is kormánnyal,úhogy azok után ez is nagyon tetszik,sajnos már nincs kormányom,pedig azzal sokkal élvezetesebb lenne,de így is jó.
Aki az első pár verseny után sem jön bele az irányításba,az később se fog.
Ettől függetlenül azt hozta érzésem szerint,amit elvártam tőle,amire az előzetes képek,videók és a Sega név alapján lehetett következtetni.
Nem mondom,hogy nem lehetne ez-az jobb benne,de teljesen rendben van.
ui:Bocsi hogy sokat írtam. -
#131 arty: igen láttam mindkét konzolon, úgyanis hálaistennek van Xbox360-am és Ps3-am is és mindkét konzolon kinn van a demó, amit le is szedtem a Live!-ról illeve a PS Store-ról. Tehát van vizuális összehasonlitási alapom + játszhatósági is. Azért mertem bizton állitani nektek, hogy mindkét konzol verzió sokkal jobban néz ki és mellesleg 1280*720-ban röccenésmentesen fut ha nem is 60 de minimum 30 fps-el. Sajnos ez van. -
#130 A patchet honnan lehet letölteni?A telepítés végén felajánlotta de nem jött be semmi a linken -
Elveon #129 Sega Rally képek! -
#128 Nekem van egy olyan problémám hogy tolnám gamepaddal de csak akkor müködik ha alapon hagyom.
De nemtudom ki csinálta azt ilyet még nem láttam négyirányú gombot ha felfelé nyomom akkor az a gáz az analog kar a jobb oldalni meg a jobbra balra namármost ezt egy kézzel érdekes volt görcsölnöm.
Mondom görcsöl az a 8 csápú polip az!Átállítottam a gombokat a gamepadomra frankón erre a játékban nem reagál semmire a gamepad gombjai közül.
Valakinek volt hasonló problémája? -
#127 mesélj, ki képes xboxon ingame screenshotra? (pláne h a végleges még ki sem jött rájuk)
vagy te a valodi, PC-s screenshotokat hasonlitod a marketingesek által kinyomott konzolosokhoz? okos dolog. -
csoola #126 ez az amire azt mondom h a konzolos képek alapján azok sokkal szebbek... -
STFU #125 iranyitas atalitasarol semmi info meg? -
#124 (utolso VT3 offom: 3 gémes meccsek, nehéz hálozni-kiütni, két kontroller kell h ketten lehessen játszani: 1 bill, 1 gamepad, 1 sega ökörsége miatt, csalo/elkefélt AI - pedig ha csak funbol nekiallsz jatszani, akkor ezek nem jönnek elő, és ugy perfektnek tünik, de amint belemerülsz .... :( )
marco: nincs még -
#123 "tenisz szabályait leszarták egy teniszjátékban"
nem megy aq labda a hálóba,nekem köbö ennyi jut eszembe ami tényleg zavaró volt..
egyébként teljesen okés az irányitás,nemtom mi bajod van vele(pedig én billel tolom) -
marco2 #122 pc demo is van? -
#121 Peugeot 206-al toltam amikor elöször beléptem a játékba quick race módba Safris pályán. Első nekifutásra 3 körösbe 30 másodperc hátránnyal az elsőhöz képest 6. lettem .Majd ugyanez a pálya már 14 másodpercel jobbat mentem.Autováltás ugyanez a pálya 8 másodpercel megint jobb mint eddig. Azt utánna már első lettem.Még gyakorlok nemakarok versenyre menni amatör modon :D -
#120 amugy ti tudtok nyerni? :D sztem kurva nehéz ... legjobb helyem egy második :( -
#119 a vt3 csak hasonlat volt a szokásosan elkurt SEGA-s irányitásra(meg arra, h a tenisz szabályait leszarták egy teniszjátékban...) :)
az engine az outrun coast2coast-é lehet, továbbfejelsztve, lévén a hang az audigy2-mön full accelerationnal is ugyan ugy behal :D azaz ugyan azok a szar bugok megvannak ...
hát, legalább a vsync már nem gond többé, nameg bizhatunk a pecsben (ha lesz rá krekk)
kenoby: láttad x360on ? vagy honnan veszed h szebb ? -
marco2 #118 mikor jelenik meg pc re? -
#117 Hát ez PS3-on és Xbox360-on is sokkal jobban néz ki. Ez PC-n egy takony. Mellesleg indokolatlanul nagy a gépigénye. Ezek a rohadt hardware gyártók jól lepaktálnak a programozókkal, hogy vennék be. -
#116 én gépemen van remény?:D -
ricsa008 #115 ok azt tudom hogy a VT 3 az fullon megy szépen hátha valmi lesz belőle
THX -
#114 Mivel nem pénzt adsz ki érte aztmondom probáld ki. Max letörölöd veszteni nemvesztes semmitse! De szerintem nálad is akadni fog! Próba szerencse!