codylcran#25
Nem tudom hogy kavartad bele a hardveres témát , mert én szoftverekről beszéltem kompatibilitás terén. Nem játékra értettem mellesleg azt,hogy gondok vannak vele. Rengeteget foglalkozom audio szerkesztéssel és esélytelen olyan programok mint reason vagy steinberg progik futtatása linux alatt. De sztm nem kellene messzire menni , hogy más progikat is találjak. Ebből kitűnik ,hogy bizonyos! professzionális használatra nem jó. Ha a home usereket vesszük, akik közül sokan játszanak, megint nem jó,mert valóban van olyan játék ami megy alatta, de sok nem. Video editre és egyéb képalkotással kapcsolatos dolgokra megfelel , ha jól hallottam egy két ismerőstől. Szövegszerk - OK . Szerver - OK. De mégis túl szűk az a szegmens aki ma linuxot használ (bár nő a számuk ) , pont ezek az okok tartják vissza. Microsoft részéről - sok lové és szabványok felállítása . Igaz ránk kényszerítenek dolgokat , mégis olyan értelemben ez is rendben van ,hogy szabványok nélkül nincs egységes rendszer. Ui.: Valóban az MS sokat lop, de sztm többet lop az apple mac osx -eiből mint a linuxból.