Watchmen#5393
Számomra amit leművelt a Trafo 2 és 3-al az elég nagy csalódás mert simán tudta volna ő hozni az első részek hangulatát, és szórakozási faktorát erre telebaszta pár robottal mert az annyira kemény, vagány lesz, hogy majd az emberek nem győzik zabálni a popcornt a film közbe...idétlen poénok, az volt fura, hogy ezeken nevetni kellett volna én meg csak pislogtam, hogy mi van?....Régebben sokkalta jobb filmeket rendezett ott volt sztori, karakterek, és hangulat. A Szikla című filmje mai napig az egyik legjobb akciófilm hatalmas.
Visszatérve Cémcső papához. Volt már hír arról, hogy új bolygókat ismerhetünk majd meg Pandoran kívül. Sőt még olyan is rémlik, hogy idegen invázió lesz így majd valószínűsíthetően össze kell fogni a kéknek a fehérekkel. Én személy szerint annak örülnék, ha bővülne az Univerzum, és még több holdat, bolygót megismernénk, de Cameron se hülye tudja ő ezt nagyon jól, hogy új megoldásokat kell adni a nézőnek, hogy újra azt mondhassa na komám ez fasza utazás volt megint. MEglátjuk mi lesz, de már alig várom a híreket a filmről.