• Watchmen
    A 4. részt csak megemlítette, hogy esetleg ledirigálja. Gondolom, ha a folytatások is kellően sikeresek lesznek, és Cameronnak is meglesznek a további ötletei akkor akár még egy 4. rész is beficcenhet, de korai még erről beszélni egyenlőre úgy vagyok érjem meg a 2. és 3. részt.

A regényről sok hír volt, hogy kijön 1 év múlva aztán a másik év végén decemberbe stb...nem lett belőle semmi se mivel Cameron a folytatásokból is akar meríteni a könyvbe aminek én nagyon örülök csak nincs semmi amivel fenntartotta volna az érdeklődést az öreg. Kijött 2-3 könyv meg 1 játék amit gyorsan összegyúrtak a film kedvéért. Azért ebbe a nagy várakozásba jó lett volna valami kisebb regény vagy egy Anime pl. előzmények jobban megismerhettük volna a földet, Parkert, Zsék Szülit meg a testvérét stb...azóta már eléggé lecsengett a dolog na jó persze, ha majd érkezik a film akkor beindul a marketing gépezet, de addig meg nincs semmi amivel el lehetne lenni, és ez nekem egy kicsit szar mert érdekelne az egésznek a háttere. Az iskoláról nem is beszélve pl. a támadást is simán megnézném, hogy történt Neytiri testvérét is meglehetne ismerni stb...szóval lenne azért itten anyag.

Jó persze a látvány fogta meg az embereket, de azért James Cameron neve is egy garancia a akciódús/ látványok mellé. Sőt aki igazán elképesztő, és kreatív eksönt letud rendezni az Cameron egyszerűen a vérébe van. A remek megoldások mellett a lassítással is remekül bánik elhelyez egy két jelenetben, de oda illik is, és nincs az embernek baja vele, hogy na most bakker ezt miért kellett lelassítani. Ha elhiszed, ha nem én 10-szer néztem meg moziba egyszerűen annyira magával ragadott ez a mese. Egyszerűen elfelejtette velem az itteni sok szart ami a mai világba van, és teljes mértékben kikapcsolódtam. Mai napig nézek meg jeleneteket belőle.