• suba53
    Idézet a PandoraSite-ról:

"Szerintem mindenkinek egy nagyon jó hírrel jövök. :) Felröppent a hír, amely kevésbé pletyka, hogy a mi Sigourney Weaverünk visszatér az Avatar 2-ben. Talán az Avatar fanoknak le se kell írnom, de azért megteszem, hogy Sigourney Dr. Grace Augustine szerepét játszotta az 1. részben, amiben azonban Grace meg is halt.
    Nemrég a színésznő célzást tett arra, hogy vissza fog térni az Avatar folytatásában, mégpedig ugyanúgy Grace szerepében, csak valamilyen más formában. Természetesen erre az újságírók rögtön ráharaptak, azonban amikor konkrétan rákérdeztek a dologra, Sigourney csak annyit mondott, Sigourney Weaverhogy hivatalosan nem közölhet semmit, de egy sci-fi filmben minden lehetséges.
    Személy szerint én örülök ennek, és jó lesz őt is újra látni a képernyőn. :)"

Szerintem ez azt jelenti, amit már olvashattunk a screenerben, vagy a forgatókönyvben, hogy egy ugyanolyan szertartásben, mint amilyenben először próbálták a lelkek fája alatt, Grace lelke visszatér az avatar testébe.