egy ember írta, hogy mennyire jó. sőt, valaki meg azt mondat, hogy szar, de az már nem gond? már mondtam: szard le! ez megy mostanában. ugyanígy az id új játéka, a Rage is megkapja ugyanezt a bánásmódot: az új, 2 perces trailer alapján döntötték el, hogy szar lesz a játékmenet, vagy épp ellenkezőleg: nagyon jó. mármint tényleg, nem azt írták, hogy "szerintem jó lehet, nem, kategórikusan kijelentették, hogy ez bizony szar/jó.
itt senki sem áradozott erről, az elvárások nagyok, ill. a beszámolóik azoknak, akik már láttak valamit. 20 percet vetítettek le San Diegóban, és sokan áradoznak róla, én általában ezeket emelem ki. én pl. egyszer sem jelentettem ki azt, hogy ez bizony világmegváltó lesz. ilyen megközelítésben csakis feltételes módban beszélek erről a filmről, de az is ritka, általában csak idézem azokat, akik már ugyanígy feltételes módban jelentették ki a "világmegváltást", ellenben már láttak belőle valamit
szóval én még mindig nem értem, hogy ez a szintű rajongás téged miért irritál :S hadd rajongjunk már feltétlenül valamiért bazzeg :)