5435
  • JamesRyan
    hát stílusában új lesz az biztos...jó lesz ez
  • stonesour
    AKAROM MOST! EZ KIRÁLY :D
  • Darkerboy
    http://specials.divertissements.fr.msn.com/cinema/avatar/default.aspx
  • Guszti2004
    ha valaki látta akkor írjon róla valamit
  • stonesour
    ajj mikor lehet már nézni?
  • W B
    csak ép nem lehet megnézni...
  • mflex #152
    Nálam egyelőre nem megy még...

• philcollins
  • Guszti2004
    felülről a második kép az bolygó neve halál hangulatu.
  • mflex #149
    még 20 perc
  • sandor8206
    igen nem alkalmas, majd ezért kellenek az avatarok is elvileg
  • Daell Drow
    A pandorai bolygo nem lesz alkalmas szabad levegovetelre az embereknek? Errol nem olvastam semmit, es csak onnan kovetkeztetem hogy minden katonanal maszk van.
  • sandor8206
    nagyon jó, most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem az a Star warsos sci-fi lesz, hanem igazi Cameronos "realisztikus", a kosztümök ( nyakkendő, kommandós ruha) a felszerelések, nem olyan mesefilmes csak elvileg a Pandora.
  • ProGabe #145
    dobjuk fel egy kicsit ezt a topikot :)

• Daell Drow
    Varom mar nagyon, evek ota figyelem a film keszuleset es most mar nagyon kivancsi vagyok mit hoztak ki belole.
  • mflex #143
    köszi
  • pauly
    Elvileg 4 órakor lesz:
    http://www.apple.com/trailers/
  • mflex #141
    Valaki tud valamit, ma lesz előzetes?
    Olvastam olyat, hogy du-án 4 körül, de olyat is, hogy csak holnap lesz, annyira tele van már a tkm ezekkel kavarásokkal, meg kacsákkal!

picsba...
  • Lipi1980
    Tényleg! Milyen igaz! Na majd hétfőn a Brigantyk előtt bepróbálkozok
  • gulyasandras
    Pocahontas felturbózva.
  • LasDen #138
    Cikk 1.
    cikk 2.
    cikk 3.

szerintem ezekben minden levan írva, hogy miért a nagy hype.... :D
  • MrSpock
    Valaki legyenszíves nekem elmondani ez miről is fog szólni?
    Lehet írva vagyon,de itt összegeni kéremszépen!
    Mert az hogy még senki nemlátott semmit,de már a galaxis legjobb filmje,korszakalkotó,űrfenomális,még a naprendszeren kívül is erről fognak beszélni!
    Elnézést a tájékozatlanságomárt,már veszem is a korbácsot elő a szekrényből,és forrósítom a trónt is.:-)
  • sandor8206
    hát miért nem mondtad neki, hogy gyertyafénynél felvilágosítod :-)
  • Lipi1980
    Megkérdeztem Kecsón a moziban, és a kis (szőke) pénztáros csaj még csak nem is hallott az Avatar-ról :)
  • edios
    Lassan 40 éve, h megnyílt az első IMAX mozi. Egyelőre inkább terjedőben van szvsz (bár erről nincs statisztikám, amivel alá tudnám támasztani, csak józanész - pl MO).

Én egyelőre 2 darab 3d-s filmet láttam, Jégkorszak 3 - Real D és Harry Potter 6 - IMAX.

IMAX _ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL_ látványosabb volt. Nem tudom mennyire köszönhető ez a filmeknek, és mennyire a technológiának, de a végeredmény egyértelmű, és ez nem csak saját vélemény.
  • Inquisitor
    Én írtam, mert nem néztem utána, és a sok lekes .... jóember aki rendelt jegyet megvezetett, mert némelyik azt írta az IMAX-ban nézi. :)
  • Inquisitor
    Azért a "sima 3D" terem enyhén lol kifejezés annak tudatában, hogy vagy évtizednyivel frisebb technológiákat használ. Cserébe persze nincs panoráma mozi, meg XXXL vászon. Na most például az Avatar sem Imax technikát használ, meg a jövőben kijövő filmek nagy része. Szvsz pont az "olcsó" 3D mozi miatt fog az Imax kipusztulni elég rövid távon.
  • ProGabe #131
    ki, hol írta, hogy vetítik imax-teremben? :S
  • Lipi1980
    Akkor ezek szerint van még remény, hogy Kecskeméten a 3D-s moziban talán leadják...

Ennek ma utánajárok :)
  • Suffering
    Ti nagyon el vagytok ám tévedve. Pénteki IMAX vetitésről ne is álmodjatok, mert nem lesz. a 15 perces bemutatot a sima 3D-S teremben vetitik le: http://www.cinemacity.hu/t_search.php?scinema=13&smovie=509

Ennyit a hazai IMAX-ről :(
  • ProGabe #128
    dehogynem. lesz 2D-s verzió is
  • Lipi1980
    És mi lesz a sima 3D-s mozikkal? Ott nem is tervezik, csak ájmekszben?
  • Inquisitor
    Le lett írva nem 1x, lesz csütörtökön rövid trailer a netten, és pénteken hosszú IMAX moziban. Miért jönne ki ez elött bárhol?
  • Lipi1980
    Hol van már az előzetes????

Vagy már annyira közel van az AUG 21-i moziba ígért előzetes, hogy addig már ki sem teszik a netre, és majd azt dobják fel, amit a moziban is leadtak???
  • Inquisitor
    Azt hiszem 480 milliót írt valaki, a hivatalos és a be nem vallott résszel együtt, de nincs benne a reklámozási költsége, ami újabb vagyon. Szóval reális ...
    Ami észrevehető volt, nos anno az SW bevételeinek majd' a 2/3-át az ajándéktárgyak (polók, bögrék, akciófigurák) adták, azóta gondosan ügyelnek ezekre a bevételekre a sikerváromyános filmeknél. Látni, hogy Avatar témában erre nagyon ráfeküdtek, mert az utolsó pandórai bolhát is meg lehet majd venni szépen fröccsöntött műanyagból, és a gyorsbüfék is ontani fogják a menük mellé a cuccaikat.
  • mflex #123
    Én is várom, mint a messiást egyébként, de csak azért, mert Cameron film, és ő azt mondta, olyan szintű döbbenést vár, mint anno 77-ben a csillagok háborúja váltott ki.

Na meg, én még rossz Cameron mozit nem láttam, valamelyik amerikai fórumon olvastam- ott is van pár okostojás-, hogy állítólag a film kb 650 millió dollárba lesz, ha mindent beleszámolnak.

Azt már olvastam, hogy a 450-et elhagyta, dehogy ez mind igaz is legyen?
    Mindenesetre rendesen kell termelnie a filmnek.

• Inquisitor
    Igazi Hype nem volt, érdekes módon pár ember csinálta inkább, akik nagyon várják, mint a készítők.
    Nagyok az elvárások a filmmel szemben, hiszen a moziipar fellendülését, a sci-fi filmek fellendülését és a 3D miatt spéci megjelenítők és a BluRay lejátszók fellendítését is várják tőle. Illetve a filmet követő várható hasonló "hú de 3D" és sci-fi filmek miatt.
    Ráadásul annyira bíznak benne, hogy a "farvizén" egy halom sci-fit mertek kiadni a stúdiók, mikor eddig elvétve jött ki valami értelmes, mert féltek, hogy nincs közönsége. AZt nem értem a 70-es és 80-as években volt nekik közönsége, lehet azért nem mentek be késöbb az emberek, mert gagyi horror és ZS kategóriás akciófilmeket álcáztak sci-finek? :)
  • Tyler1
    szövegértelmezés: egyes emberek =\(nem egyenlő) mindenki ;)

#119: jó most nem pont erre a képre gondolok, hanem úgy az egész avatart övező hype-ról. nem irritál, csak nem értem h pár info és kép alapján az emberek azt hiszik, most megváltozik az életük. Lehet, hogy meg fog! Csak legalább egy trailertől vonnának le ilyen következtetéseket, nem pár kép, és pár info alapján. :D
  • Tripod
    Egy ember mondta, hogy nagyon szép és ha nem bábu akkor tényleg nagyon fasza a CG. Ez alapján te elkönyvelted, hogy mindneki el van ájulva tőle. Azért rajtad is lehet nevetni jókat, már ne is haragudj:D:D:D
  • ProGabe #119
    " itt meg egyesek jézus arcát látják benne "

egy ember írta, hogy mennyire jó. sőt, valaki meg azt mondat, hogy szar, de az már nem gond? már mondtam: szard le! ez megy mostanában. ugyanígy az id új játéka, a Rage is megkapja ugyanezt a bánásmódot: az új, 2 perces trailer alapján döntötték el, hogy szar lesz a játékmenet, vagy épp ellenkezőleg: nagyon jó. mármint tényleg, nem azt írták, hogy "szerintem jó lehet, nem, kategórikusan kijelentették, hogy ez bizony szar/jó.

itt senki sem áradozott erről, az elvárások nagyok, ill. a beszámolóik azoknak, akik már láttak valamit. 20 percet vetítettek le San Diegóban, és sokan áradoznak róla, én általában ezeket emelem ki. én pl. egyszer sem jelentettem ki azt, hogy ez bizony világmegváltó lesz. ilyen megközelítésben csakis feltételes módban beszélek erről a filmről, de az is ritka, általában csak idézem azokat, akik már ugyanígy feltételes módban jelentették ki a "világmegváltást", ellenben már láttak belőle valamit

szóval én még mindig nem értem, hogy ez a szintű rajongás téged miért irritál :S hadd rajongjunk már feltétlenül valamiért bazzeg :)