• remark #63
    Valasz: lasd #57

    A lenyeg: nem az E-k korul folyik a vita. Egy csomo E nem karos, lasd: bio kaja is tartalmazhatja.

    Elvezeti ertek: igen, a bio kajak sokszor rosszak. A legrosszab bio kaja amit eddig kostoltam az a csoki. Ahh. Szornyu. Nem merek ujabb (bio)csokikat venni, mert felek hogy azokat se tudom majd megenni. Ezt csak azert irom peldanak, hogy ertds: tisztaban van az ember az adalekok (pl. fuszer, izfokozo, aroma, tartositoszer, szinezek stb.) szerepevel. Es nem azt mondom hogy mindegyiket utasitsd vissza hanem azt mondom hogy rengeteg adalekot hasznal az ipar amin azert el kellene gondolkodni hogy vajon jo-e az hogy megeszed.
    En visszautasitok minden adalekot, de ez legyen az en problemam [jobb felni mint megijedni], a miertek az egyik hozzaszolasomban benne vannak, a lenyeg az volt hogy mi a garancia arra nezve hogy az engedelyezett adalekok tenyleg nem karosak. Nem sok. (Nem az etkezesi sorol van szo, bar so es so kozott is van kulonbseg, ahogy cukor es cukor kozott is stb. stb.) Ugyhogy meg lehet nezni a neten hogy melyik adalek micsoda, ha az embernek ketsege van, akkor nem eszi meg. Ha meg nem akar egyfolytaban ketkedni, akkor vegyen bio-t. (Aminek mas elonyei is vannak, az egesz nem az E-krol szol csak es kizarolag.)