Soundmaker#89
A pénz lenyúlásról annyit hogy: Inkább kifizetem a GC árát (8900 Ft posaköltséggel együtt), mint hogy hetente verjem el a pénzt kocsmában, hulla részegen fetrengve, vagy játékgépbe dobálva, vagy hogy elba*zam 10 doboz cigire. a Wow is válhat káros szenvedéllyé nem vitás, de még mindig egészségesebb (valamivel) mint a hasonló alternatívák.
Személyes tapasztalataim alapján a kialakított közösség az ami megfogja az embert. Nem egy barátot szereztem a WOW által. (két klántalálkozón vagyunk túl, az egyik az nálunk volt, és nagyon jó érzés volt hogy az életben volt aki vette a fáradtságot és Pécsről elutazott egészen Kazincbarcikáig csak hogy találkozhasson velünk. Egy hétvége volt, bográcsoztunk, dumáltunk, aki akart wowozott szóval tiszta családias hangulat volt.
Ja, én sem tudom mindig tolni a wowot, általában csak hétközben munka után, és csak akkor ha nincs itt a barátnőm. A hétvégét a páromnak szentelem mindig. A Wow számomra egy kellemes kikapcsolódás a netes haverokkal. Más kocsmába ül be, én meg letolok egy rakat questet, vagy egy Hellfire Citadel instát a haverokkal.
Én csak azon akadok ki, hogy jönnek az FPS huszárok akik lehúzzák a játékot mert nem UT 2013-as engine dohog alatta, meg nem a céltalan hentelés a lényeg. (a mobok leölése talán hasonlít arra.). Egy játék hangulatának csak kb. a felét adja a grafika. És a wow grafikája szerintem tökéletes a játékmenetéhez.