A Francia idegenlégió
-
oli88 #2848 Üdv Merevke.
pár kérdésem lenne hozzád.
1. tetoválás mennyire kizáró ok? ( jobb vállamon van, bal egész karomon de egy ing teljesen eltakarja látható helyen pl kézfej , nyak ilyen helyen nincs.)
2. 1 mukkot nem beszélek franciául (angolul megértettem magam .) kitudok igy menni?
3. elég annyi pénzt vinnem magammal amennyi a hazaútra elég?
4. fogom magam és kimegyek? (nemkell közölnöm senkivel) h-cs este 6 ig bármikor odamegyek (aubagne) és el is szállásolnak ? elmondom angolul hogy beszeretnék állni és a felvételi időszakra már ment is vagyok? ez számomra a legkeményebb része hogy elmegyek oda és elmutogatom hogy mit szeretnék (csatlakozni) és aznap már el is szállásolnak és ameddig tart a felvételi kajáltatnak is? (azért kérdezem mert kb semmim sincs és 1 lapra felteszek mindent úgy megyek ki)
5. tudom hogy van francia nyelvtanulás de vegyünk egy olyan embert aki tényleg hamar megakar tanulni , Kb mennyi idő az átlag amire "jól" legalábbis "valamennyire" beszélni kezd franciául?
6. fizikálisan vagy szellemileg mentálisan keményebb a légiós élet?
7. Eltudnál nekem mondani egy "átlagos" napot a légióban? (pl mennyi futás , alvás , vagy bármilyen gyakorlat van 1 nap)
8. Szabadnapok hogy vannak? ( úgy hallottam hogy heti 2db van de 1 legalább 1 ( szombat . vasárnap) nemtudom ez mennyire igaz.
9. ez nemtudom mennyire igaz de páran mondták hogy annyira kemény az élet bent hogy szabadnapokon szórják a pénzt a légiósok hogy legalább akkor kitudjanak kapcsolódni.
vagyis 5 év leteltével összetud magának keresni egy légiós annyi pénzt hogy pl magyarországon tudjon venni egy lakást és az életét megtudja alapozni?
10. Pénztartozás behajtócégnek, ez olyan dolog amivel felvesznek? (nem csináltam semmi keményebbet sem semmi olyat amiért a nyilvántartásba lennék.) netán sikerül bekerülni kérvényezhetek emiatt új személyazonosságot?
11. Motivációs beszélgetésnél mit mondjak?
1. megszeretném alapozni anyagilag az életemet.
2. valaki lenni szeretnék és olyan dolgot akarok megcsinálni amit nem sokan csinálnak , mert elégedett lehetnék az életemmel+ amit csinálok.
Vagy mondjam mind kettőt? (mivel mind 2 igaz a 2. az hogy lenni szeretnék valaki az a leges legjobban mert nagyon küzdő tipus vagyok és ez az egyetlen kiugrási lehetőségem)
12. beszélgetésnél amikor az életedről kell mesélned elmondjam hogy 18 évet voltam nevelőotthonban? ez előnyt tud adni? a szigorú nevelés jó ajánló levél oda? (22 éves vagyok)
13. a konfliktusokat jobb bent felvételinél elkerülni? ( magyarul valaki kötegszik akkor hagyjam rá, vagy romboljam le az embert?)
nem tudom mennyire előnyös hamar bemutatkozni ilyen téren.
Kb ennyi lenne :)
Előre is köszönöm !