A Francia idegenlégió
-
kory76 #2376 Sziasztok! Rengetegen mennek ki minden héten. Nagyon fontos a sport, de legalább annyira fontos az IQ-teszt eredménye is. Nekem van egy kislányom és ez volt a legfőbb ok hogy nem vettek fel. Nagyon sokat számít a kinézet ia, hogy a súly-magasság arány jó legyen. Aki testesebb annak nagyon kevés az esélye. Inkább a vékonyabb testalkat a nyerő ott, legalábbis két kiválasztást végignézve ezt tapasztaltam. Én nem készültem eleget a sportra sem (ezt ott kinnt vettem észre magamon). Minél többet kell futni a nívókból ami egyébként nulláról indul, tehát minimum 8-at kell megcsinálni, de 10-től a nyerő. és a felhúzás rögtön a futás után van, tehát levegőtök alig lessz addigra. Nagyon rá kell készülni. Egyébként állig kell!!!! Hogy kit miért vesznek fel sosem árulják el, ahogy azt sem miért küldenek haza. Én sok olyan embert láttam hazaindulni akiről azt mondtam tuti felveszik, és láttam olyanokat indulni a kiképzésre akire fogadni mertem volna hogy hazaküldik. Senki nem tudja mi alapján szelektálnak. Azok járnak a legjobban akik Augbange-ban jelentkeznek, mert csak onnan fizetik a napokat. Én Strassbourgban jelentkeztem, innen 3 nap mulva vittek Párizsba. Itt egy hétig voltam, átvittek vonattal Augbane-ba és csak innen fizették a napokat. Addig csak feleslegesen telt az idő, és dolgoztattak, ahogy egyébként végig kell, mert ezért fizetnek.Legyetek jók, próbáljátok meg mert nagyon megéri ha felvesznek valakit!!!! Nekem igaz unalmas volt az az egy hónap amit kinnt töltöttem, de örülök hogy megpróbáltam.