BlackRose#18
Az avionics a Thales Group fejlesztése (ha jól tudom az Airbus 380-as avionics-ét is ők fejlesztették). Tehát nem lesz elektroncső... igaz más modern ruszki gépekben sincs már, elég nevetséges, hogy egy 30 évvel ezelőtti dumát még ma is ismételnek és az emberek elhiszik.
A simán tönkreteszi a chipet az elektronikus vihar... igaz, ha nincs megvédve, de a modern avionics rendszerek először is redundánsak, másodszor mindenféle légköri, elektromágneses stb. védelemmel felvannak szerelve (burkolat stb.), harmadszor pedig mit tudsz kezdeni egy elektrón-csővel? Radarban megfelel, de milyen irányítási, biztonsági, navigációs teljesítményt lennél képes egy elektrón-csöves tákolmányból kivenni, mennyi MIPS-et? :) Na minek az az elektrónika amely nem alkalmas semmire. Az elektrón-csöves ruszki gép inkább urbán legenda mint valóság, a régi ruszki gépek mechanikus-hidraulikus gépek amelyek elektrón-csöves radarral voltak felszerelve, nem volt azon semmi féle elektrón-csöves számítógép meg hasonló dolog. A modern ruszki gépeken meg elég komoly elektrónika van, de nem elektrón-csöves, mert komoly elektrón-csöves elektrónika nem létezik.
Mechanikus számítógép? A szerző valószínűleg arra gondolt, hogy pl. a Boeing-oknál a fly by wire rendszert átlehet hidalni a régi hidraulikus rendszerrel, vagyis, ha a FbW ledöglik akkor a régi módszer működik, de ez Airbusnál már nem igy van az csak FbW (ott csak a Joystick van amely nem hidraulikus), szintén az F-16, F-22 (tavaly Novemberben esett le az első éppen azért mert meghibásodott a FbW), de olyan, hogy mechanikus számítógép a repülőben olyanról én még nem olvastam. Javitson ki valaki ha tévesen tudom.