Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
jaddz8 #355 Bizonyos pontokkal egyet értek, de a kormány azért nem kell 900, de még 720°-ot sem forduljon menet közben, maximum lassabb haladásnál, élesebb kanyarvételhez többet, de ha kiérsz a városból akkor azért már nem nagyon rángatod a kormányt közúton. 
A HC-hoz nem sok hozzáfűznivalóm van, mostanában elkezdtem én is HC-ban játszani, a gravitáción kívül nekem nagyjából oké. (max. annyi, hogy csinálhatnának egy köztes állapotot normál és HC mód között, nekem tetszene)
A layer rendszer... Gondolom ebbe alaposan bele fognak nyúlni, mert mindenki véleménye megegyezik abban, aki nap mint nap másokkal tolja neten, hogy ez a játék leggyengébb pontja. Nem értek ezeknek a technikai megoldásoknak a kivitelezéséhez, de szerintem nem a sávszélesség a probléma. Nem tudok más példát mondani és talán bagatell dolog összevetni a kettőt, de ha a World of Warcraft nevű teljesen más jellegű játékban megoldják, hogy 40 ember a jelenleg elérhető legszarabb nettel a piacon (1Mb/s netnél van kisebb?) lagmentesen együtt tud játszani, akkor az bizony bőven elég. Tisztában vagyok vele, hogy az Activision-Blizzard kib@szott nagy szerverparkkal rendelkezik ezért nem mérhető össze a kettő, de egy maréknyi ember szinkronizálásához még szerver se kell. Ha egy szerveren fut a login, a játékos adatbázis és az egész kliens (de most lehet hülyeséget mondtam), akkor gratulálok a GameSpy-nak vagy akinél üzemel a cuccos, de akkor sem a sávszélességgel van probléma, rengeteg ember panaszkodik még, hogy router, tűzfal, szakadt mindenki, disconnectel folyton, egyébmindenszar bajuk van a játékkal, ez is elég fos megoldás a fejlesztőktől szerintem.
Végeredményben azért ne felejtsük el ez egy 2004-es játék, akkori léptékkel elég nagyot üt, aki ezt olvassa tudja miről beszélek, ha azt mondom azért szeretünk ezzel a játékkal játszani, mert lehetőséget teremt erre a közös furikázásra a maga egyedi módján.
Bocs a Wall of Text-ért, csak most így volt egy kis időm reggel, hát beokoskodtam valamit...