Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Én kifejezetten örülök, hogy Ibiza mellett Oahu is lesz, főleg, mert gondolom ott is meg lesz csinálva az út (márha meg lesz csinálva Ibizán...) ÉÉÉs akkor azt is be lehet újra járni, élvezetesen, a plusz adalékokkal, mint időjárás,tankolás(remélem lesz.. nagyon remélem..)
Jó sziget ez az Oahu, főleg a szerpentin, a sziget közepéééén, nagyon bírtam, ha meg jó lesz az utacska, akkor meg ááá:D :PP
Amúgy ez a kiszállos dolog, meg h. lehet a házat rendezni stb, annyira nem jön be, az 1 be se vettem sok ruhát, ill megvettem amit kellett, de nem nagyon cserélgettem..
Az meg, hogy 2en 1 kocsiba, az elején jó lesz, de kb 10perc után uncsi lesz annak aki az anyós ülésen üldögél.. Szerintem..
1 valamit megcsinálhatnának a 2ben.. valaki esetleg megírhatná a fejlesztőknek is, ha tudja.. A GPS be ne csak 1 cél legyen, hanem sorrendet követve 5 db.. Mint egy rendes GPSben.. Nekem az nagyon bejönne... Egy krúznál nagyon baba lehetne.. A versenyeknél meg tudták csinálni, checkpointoknak hívták, akkor szerintem itt se lehet sokkal bonyolultabb.. Na jó, befejetem, mert sok lesz ez, nem fogjátok elolvasni xDDD