40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#1860 Jöhet, de nem ilyen felnivel!
Csak is evvel: Ilyen -
ROLL30AbandonHo #1859 Én nagyon örülnék neki ha lenne benne:D
Egésznap azzal torzulnéék:DXD -
Dénes é #1858 vagy mondjuk honda :) én azt hiányolom, de nagyon, de tudom hogy nem pont rám fognak hallgatni sajnos :) -
Blum #1857 Seat lesz benne,akkor el is élvezek...:D -
ROLL30AbandonHo #1856 én azt remélem hogy lesznek benne hétköznapi kocsik is.
pl:Seat Leon:D
Vagy iesmik:D -
#1855 Jöhet... xD NemrosszNemrossz -
#1854 Én abban reménykedek, hogy lesz benne Buick Gnx! A kocsinak történelme van így remélem. Forzaban már benne van. -
#1853 Én kifejezetten örülök, hogy Ibiza mellett Oahu is lesz, főleg, mert gondolom ott is meg lesz csinálva az út (márha meg lesz csinálva Ibizán...) ÉÉÉs akkor azt is be lehet újra járni, élvezetesen, a plusz adalékokkal, mint időjárás,tankolás(remélem lesz.. nagyon remélem..)
Jó sziget ez az Oahu, főleg a szerpentin, a sziget közepéééén, nagyon bírtam, ha meg jó lesz az utacska, akkor meg ááá:D :PP
Amúgy ez a kiszállos dolog, meg h. lehet a házat rendezni stb, annyira nem jön be, az 1 be se vettem sok ruhát, ill megvettem amit kellett, de nem nagyon cserélgettem..
Az meg, hogy 2en 1 kocsiba, az elején jó lesz, de kb 10perc után uncsi lesz annak aki az anyós ülésen üldögél.. Szerintem..
1 valamit megcsinálhatnának a 2ben.. valaki esetleg megírhatná a fejlesztőknek is, ha tudja.. A GPS be ne csak 1 cél legyen, hanem sorrendet követve 5 db.. Mint egy rendes GPSben.. Nekem az nagyon bejönne... Egy krúznál nagyon baba lehetne.. A versenyeknél meg tudták csinálni, checkpointoknak hívták, akkor szerintem itt se lehet sokkal bonyolultabb.. Na jó, befejetem, mert sok lesz ez, nem fogjátok elolvasni xDDD -
Mathiasse #1852 Köszi szépen pixxel! :) -
#1851 Pixxel, ha lehet még egy Merci jel akkor egy olyat szeretnék!
Ha nem akarod, hogy legyen 2 egyforma akkor egy Buick Gnx jelet kérnék.
Köszi! -
bazso29 #1850 Szerintem jó dolog, hogy marad Oahu is, hihetetlen jó dzsungeles off-roados túrákat fogunk nyomni a tengelyig érő sárban szakadó esőben a klímás terepjárókkal, főleg ha többen is ülünk majd egyben.
Kérhetek én is ilyen díszes opel-logós micsodát? -
ATi0021 #1849 Köszi, de nem kell. Ha esetleg túl jóra sikeredne az irományom ne a Te accountod tiltsák ki. XD -
#1848 regeltem tdu2 miatt :D kell az acc? úgysem használom xD -
ATi0021 #1847 Nagyon, az előbb képes volt kiírni, új üzenetnek, hogy a trailer ezen a héten jön.
Ha megint átvert, regisztrálok Twitteren és ..... -
#1846 nem -
#1845 Vicces fickó -
#1844 Oh, elnézést! Usamen, nem Useman. -
#1843 Mivel én indítottam ezt a sajnálatos vitát, Useman gondolom engem kíván elérni a folyamatos idiótázással. Nem fog összejönni... Ugyanis k..vára nem azt mondtam, írtam, amit Ő értett alatta. Vissza lehet olvasni. Innen, az a kérdés, hogy kinek a gondolkodása hagy kívánni valót maga után, egyértelmű.
ATI!
O'ahunak én is örülök. Ibiza mellett pláne. Az aggodalmam nem ennek szólt eddig sem, és remélem, nem is jogos. Sajnos, nagy hibám, hogy aggódó típus vagyok. Legalábbis játékok terén. -
#1842 Én ezt szeretném a körbe,ha lehet:P:) -
#1841 nekem lenne egy brembo logó
(ha a subaru-t már más lenyúlta :P)
Thx!
ON: Várom a gamet! :D -
ROLL30AbandonHo #1840 Jó lenne ha már történne valami TDU2 íránt.
Valami jó dolgot is akarok hallani.:D
ma már elég volt a roszból:D -
ROLL30AbandonHo #1839 én csak nem hagytam magam.
Ne hogy már egy ien ember Engem beszogasson mint ez az USAMEN..
Nincs jobb dolga vagy mi? -
#1838 de csak nem kell tdu1 topikot játszani :) -
Gibor #1837 Szerintem nemsoká téged is utálni fognak... USAMEN t már egy jópáran jó ideje... baromságaival magára hívott mindenkit, de ha te nem fejezed be rádis rád fognak szálni
És innentől amit Pixel megkért illene betartani...
#1815: Húzzák az agyunk nagyon... lemerem fogadni h max pént felé lesz valami ebből. -
ROLL30AbandonHo #1836 Most nincs igazam?
Vagy most én vagyok a f.sz mert ezt írtam? -
#1835 #1830 -
USAMEN POWER #1833 -
ROLL30AbandonHo #1832 Na de mind1
Én kiszállok ebből.
Engem nem érdekel nem húzom fel az agyam az ien kis embereken. -
#1831 A Lancia Delta HF Integrale-nek örvendek a legjobban. -
#1830 és akkor innentől ON topic -
ROLL30AbandonHo #1829 ja bocs 18-25 között.
Ja az ugy kemény.
Azt még mi vagyunk a gyerekesek meg a hülyék meg az idióták.
Akkor te nem tudom mi vagy.
Rossz nevelést kaptál. -
USAMEN POWER #1828 Na épp ez az, amiért nem szabad Athrophia Cerebri szindrómában szenvedőkkel szóba állni. A végén én vagyok az idióta. De valahol igaz, nem kell lesüllyedni a másik színtjére. -
ROLL30AbandonHo #1827 USAMEN POWER..Te már nagyon idegesítő vagy pár ember számára.
Nem hiszem hogy velünk van a baj.
Szerintem veled van nagyon bunkó és neveletlen vagy.
Ülj le beszélgess el a szüleiddel hogy miért lettél te ien bunkó.
Hidd el jobb lesz.. -
#1826 támogatom az ötletet :D -
Gibor #1825 Életkor: 18-25 között
Ezt valahogy nem hiszem el
Nőjetek már fel kérem szépen ^^ -
USAMEN POWER #1824 A stressz káros az egészségre, vegyél be pár altatót, jobban leszel.
#1821: Mintha utaltál volna, de nem is baj. -
Gibor #1823 Ez egy TDU2 lesz pixxelnek... a többiek akik kérnek még azok már nekem jönnek TDU2-vel :D -
#1822 Köszönöm. :-D -
#1821 minek küldenélek? majd ha valaki eldurvul lesz eredménye addig meg lehet vitázni nem? :D -
#1820 Istenem,QSSOLJÁL MÁR EL!!!
Miattad szedtem ki favból a TDU1 topikját,állandóan csak f***ságokat beszélsz és k....zottúl idegesítesz!