• Dante73
    Én, példának okáért el tudnék képzelni egy mentés importálós dolgot is. (Így az online név eleve adott).
    Autókázunk O'ahu-n, mindenünk megvan, amit a mentés tartalmaz, meg kell csinálni 1-2-3 versenyt, majd jönnek a zsaruk, menekülnünk kell. Kikötő, hajóra szállunk, visszük a verdát, amibe épp ülünk, és a pénzünk 1%-át, ami épp a zsebünkben van. Ibiza. Egy autó, alig pénz, O'ahu-n köröznek, így plasztikáz(hatj)uk magunkat, (karakter generálás, ugyi) és újrakezdjük. Majd eljön az idő, mikor már visszavágyunk, és látjuk, mennyire megváltozott.
    Valami ilyesmi történet lesz, gondolom, akár a régi mentésekkel, akár azok nélkül.

Előző vitához; Nem mondtam, hogy O'ahu mindenképp maradjon! De ha eléggé felújítják, miért ne? Másrészt a változtatás ugyan kell, de nem vagyok abban biztos, hogy a közösségi rész, nem lesz erőltetett, (eddigiek alapján nekem nem jön be) valamint, hogy a fizikához kár volt hozzányúlni.... Hát ebből a kijelentéstől miszerint a 2, és 4 kerekesek vezetése eltér majd egymástól... nem nyugodtam meg...

Szóval a változások, nem biztos, hogy a jó irányba hatnak majd. Ennyi volt a mondandóm lényege, nem az, hogy maradjon O'ahu!