40335

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #1819 Engem küldhetsz akár 2 hétre is, a sérók úgy se változnak, aki iditóta, az is marad. Egyszóval én agyalhatok hetekig, úgy se váltom meg a világot, a szavaknak egyre kevesebb az ereje. A real életben meg időnként kell egy két állas, hogy valaki észhez térjen egy időre. -
ha ha ha -
Kérek szépen egy
Subaru logo-t. -
Gibor #1816 Ígyvan... pont jól leírtad a lényeget... Én inkább örülök h most már tudom h nem csak 1sziget lesz hanem 2, igaz legtöbbet Ibizán leszek, de azért néhanapján Ohau ra is elkell nézni... -
ATi0021 #1815 Komolyan mondom, ez Lee Kirton (a Namco Bandai UK PR vezér) csak bolondítja a TDU2 fanokat. Már megint írt Twitteren (inkább nem fordítom):
"Oi, wanna see a bit of TDU2 soon??? I might come in and show you all"
Forrás: Twitter
-
jah látom lassan kell egy topikban script is pihenni küldeni 1-2 embert xD -
Stockbauer33 #1813 Papa lessz itt munkád rendesen .Pedig nem is rosszalkodok itt.És persze nem is fogok mert le a kalappal amit összerántottál itt a topikodba.
#1810 -
Köszönöm! -
USAMEN POWER #1811 "És most, hogy megtudjuk a pénzünkért kapunk extraként egy frissített Oahut máris rossz vétel, mert unalmas. Persze többet kapsz, és máris rossz. Na ne." ---> Erről van szó haver ! Azért örülök, hogy a sok rinyagép között, valaki még perfekten átlátja a helyzetet. -
ATi0021 #1810 "Az első hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsőből kimaradt."
Azért elég sok újításról volt szó az első pletykákban is. És arról is volt szó, hogy kapunk Oahu mellé egy másik Hawaii szigetet vagy akár az összes szigetet. Azért az se lett volna olyan rossz.
Amúgy nem értem Oahu fikázókat. Több, mint 3 év alatt már én is kicsi meguntam, de mégis örülök neki, hogy a régi terület is megmarad egy szebb modern formába. Addig amíg csak Ibiza volt ismert, mindenki megvette volna, mert jaj de jó. Pedig tudta hogy kisebb a sziget, de mégis. És most, hogy megtudjuk a pénzünkért kapunk extraként egy frissített Oahut máris rossz vétel, mert unalmas. Persze többet kapsz, és máris rossz. Na ne.
Amúgy meg leírtam korábban, hogy a DLCként lehet adnak majd plusz szigetet... -
hát ha már így lehet kérni, nekem trabant vagy zil logó kéne, esetleg kamaz is jöhet :D -
Pixxel! Kaphatnék én is ilyen logót? Ferke felirattal, és Citroen jellel! Köszi!!! -
Gibor #1807 Én meg egy GT-R t :D -
Mathiasse #1806 pixxel ! szeretnék egy Z jelet a Nissan 350Z-jét lehetőleg, köszi :) -
Sztem nagyon jó hogy Oahu is marad ;) Nekem a szívemhez nőtt, amikor van időm megyek és furikázok kicsit. Számomra megúnhatatlan ;)
A tankolás lenne még frankó dolog. Tök jól meg lehetne oldani, hogy a lerobbant haveroknak adnék pár gallont, hogy eljussonak a következő kútig -
RYO21 #1804 Nem úgy volt hogy hétfőn kapunk trailert? -
Na elmész te.... Én akartam mercis lógót! -
USAMEN POWER #1802 Nekem egy bajom van hogy a világ süllyed, nekem meg nem sikerül kapaszkodni. Legyen igazatok, lehet hogy én vagyok a hülye, sőt biztos.
-
ROLL30AbandonHo #1801 Na mind1 Szerintem itt hagyuk abba a vitát.
Igaz nem volt valami Szimpatikus ember ez a fordshelby de mind1
(Majd este leszek) -
Én, példának okáért el tudnék képzelni egy mentés importálós dolgot is. (Így az online név eleve adott).
Autókázunk O'ahu-n, mindenünk megvan, amit a mentés tartalmaz, meg kell csinálni 1-2-3 versenyt, majd jönnek a zsaruk, menekülnünk kell. Kikötő, hajóra szállunk, visszük a verdát, amibe épp ülünk, és a pénzünk 1%-át, ami épp a zsebünkben van. Ibiza. Egy autó, alig pénz, O'ahu-n köröznek, így plasztikáz(hatj)uk magunkat, (karakter generálás, ugyi) és újrakezdjük. Majd eljön az idő, mikor már visszavágyunk, és látjuk, mennyire megváltozott.
Valami ilyesmi történet lesz, gondolom, akár a régi mentésekkel, akár azok nélkül.
Előző vitához; Nem mondtam, hogy O'ahu mindenképp maradjon! De ha eléggé felújítják, miért ne? Másrészt a változtatás ugyan kell, de nem vagyok abban biztos, hogy a közösségi rész, nem lesz erőltetett, (eddigiek alapján nekem nem jön be) valamint, hogy a fizikához kár volt hozzányúlni.... Hát ebből a kijelentéstől miszerint a 2, és 4 kerekesek vezetése eltér majd egymástól... nem nyugodtam meg...
Szóval a változások, nem biztos, hogy a jó irányba hatnak majd. Ennyi volt a mondandóm lényege, nem az, hogy maradjon O'ahu! -
mivan szar napod van? nyugika :) szíjjá el egy cigit vagy mittomén -
csoli31 #1798 Mért van bajod mások negatív véleményével? Úgy veszem észre, te is azok közé tartozol akik nem bírják elviselni a negatív véleményt az ő kedvenc játékával kapcsolatban. Mért baj az ha valakiknek más az elvárása mint a tiéd, és mért hülyeség (azt leszámítva hogy tudom hogy ilyen a stílusod)? Csak a te véleményed lehet normális? Tudod megértem egyes embereket hogy mért nem kedvelnek. Mert te szeretsz másokat idegesíteni a bunkó stílusoddal (nem mintha én megsértődtem volna). Csak kíváncsi vagyok hogy mi a bajod a rossz véleményekkel. Mert az elkedvtelenítés a játéktól nem igazán jogos. Mert ha már valakit el lehet kedvetleníteni, akkor már ő se tudta igazán, hogy fog-e tetszeni neki a játék. Meg kellenek negatív vélemények is, hogy tudja igazán hogy mire számíthat, ha meg akarja venni. Mellesleg én nem annak szántam.
Szerk.
Aha akkor én se vagyok százas, mert nem neked tetszőt írtam. -
ROLL30AbandonHo #1797 meg egy játékon kapod fel a vizet azt én vagyok a kocka-.- szánalom az egekbe -
ROLL30AbandonHo #1796 nem tudom mért beszélsz te így velem.
Nem hiszem hogy én ártottam neked.
Egy rossz szót nem szoltam veled szemben.
nem kell idiótázni meg ienek.
Én vissza fogom magam mert nem egy olyan ember vagyok mint te aki fel kapja a vizet egy köpésen.(5éves kb) -
USAMEN POWER #1795 A másik véleményét én is tiszteletben tartom, azzal nincs is probléma, de az agy ami a véleményt megformálta, az nem 100 -as egyeseknél. -
ROLL30AbandonHo #1794 Én erre anyit mondok hogy mindenkinek saját véleménye van és én azt tiszteletbe tartom és meghallgatom.
Szerintem ez így tiszteséges. -
USAMEN POWER #1793 Aha kibeszéljük a tdu 2-t... Nem kell bele Oahu mert már meguntam, most meg nem is kellenek ujítások, jó így ahogy van...
Tényleg nem vágom hova ferdül még a világ...
#1792: Ki nem sza.ja le ? Attól még ugyanolyan i...ta marad a szememben, nem izgat hogy qrwa nagy kocka, a real életben meg egy senki. Másrészt ha régi tdu -s, illik elmenni a cruisera amit kiírunk. Ennyi -
ne kezdjük el ezt a rééégi régi csontig rágott "régiek vs újak" dolgot...
elég volt a tdu topikban anno :D -
ROLL30AbandonHo #1791 Én legalább a TDU1-el 1évig játszottam egyedül és elvoltam és amikor jöttek a magyarok. akkor játszottam még egy 2 évet és abba hagytam.
a társaság se volt olyan mint az elején.
Meg szerintem azért van ez a Topik hogy kibeszéljük a TDU2.
(Kösszi Pixxel:) Jó lett:)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LESZ -
USAMEN POWER #1789 Nekem már csoli hozzászólása is sok volt, aki azon problémázott hogy minek lesz megint benne Oahu, de ez se piskóta... Ezek után nem értem, hogy egyesek mi a francér írnak ebbe a topikba ??? A másik elkedvtelenítéséért, vagy csak jólesik idevésni a hülyeséget ??? Tényleg nem vágom, de nem kötelező a 2 -vel játszni, az egy szervere is aktív lesz még pár évig, lehet majd a civilekkel csapatni.
-
ROLL30AbandonHo #1788 Majd Meglátjuk mi lessz:D
Remélem jó lessz a játék.
-
ROLL30AbandonHo #1787 Na ja.
Ez a másik.
Én sem értettem mert szerintem ez az 1-ben is meg volt ez. -
USAMEN POWER #1786 "Az első hírek arról szóltak, hogy a "nagy újítás" annyi lesz, hogy +900Km offroad út, terepjárók, kocsimosás, tankolás, etc, azaz ami az elsőből kimaradt." Ez max olyan szempontból jó, ha dlc keretein belűl már kiadták volna. Viszont most kedvtelen játékosok vannak, és sok inaktív player, max 1 hónapig lenne újdonság, és utána megint jönne a punnyadás. Jelen esetben több kell. -
fizika az pont jó az 1-ben az maradhat :) am sem értem ezt a fjucsört, hogy a hátsó kerekest másképp kell majd vezetni mint az összkerék hajtásút. ez eddig is megvolt
#1784: pillantás -
ROLL30AbandonHo #1784 Én is csak néha napján játszok már..
Amikor télleg nagyon unatkozok:D
Egy Seat Jelet ha meg tudod oldani:D -
Én példának okáért azonnal szaladnék megvenni az NFS Porsche, felújított változatát. Persze csak akkor, ha a poligonszám, és a textúrán kívül maximum G25 támogatás változna. (Textúra is csak frissítést kaphatna!) Ha újragondolnák, már letölteném előbb... Egyszerűen, annyira bejött a TDU, hogy a hibák javításán kívül, más nem is nagyon kell nekem. (Azért is hagytam abba, mert a játékosállomány kezdett nagyon felhígulni, akár a fórumot, akár a játékot magát néztem.)
Szóval nekem elég volna az is, amit leírtam. Ettől Ibizának még örülök, és remélem a fizikát nem rontják el, (mondhatnám úgy is nem árkádosítják túl) valamint a közösségi tevékenységeket sem viszik túlzásba...
Persze, a saját szempontjaid szerint, tökéletesen igazad van!
Pixxel!
Köszi a logót! -
én is unom már. azért nem is játok fel jáccani. unalmas :/
kaphacc hát, ha megmondod mit akarsz oda, vagy adsz képet :D -
ROLL30AbandonHo #1781 De ugy hogy Ibizán mennyen a dolog.
Mert én már nagyon unom Oahu-t.
Ibiza az jó lessz:)
(Kaphatnék én is egy Logot Pixxel?:D) -
nem elég csak frissíteni 1-2 dolgot, kellenek az újítások, mert nem lehet eladni. ki venné meg, ha ugyanazt kapod, csak szebb grafikával.