• ATi0021
    Kérlek azzal jöttek, hogy a kártyára csak globális garancia van. És ez csak külföldön lehet garanciával cserélni. Majd 1 hónap után mikor mondtam, hogy ennyi megyek a fogyasztó védelemhez, szépen kioktattak, hogy milyen rendesek velem, hogy nem nekem kell gari miatt mennek. (+anyámnak panaszkodtak, hogy felemeltem a hangom). Szóval a lényeg, hogy maradjak nyugton. Ezután (jan első hete) elkértem az RAM kódot. Ez alapján visszanéztem a kártyát az ASUS honlapján. Itt kiderültek a cserekártya széria számai, amik később nem egyeztek, persze a nagyker kimagyarázta ezt is. Na a lényeg bementem reklamálni mire várok még, ha már Hollandia 2 hete küldött cserét. Na másik héten mégis csak lett kártya, ugye az ismeretlen eredetű másik javított 2900XT.

Na mikor tönkrement az is látták, mérges vagyok, így másnap már visszavitték nagykerbe. Azok küldtek kb 2-3 alatt egy HD3870-et. Persze az se bírta, és most ott vagyok azt dumálják, hogy jó az a kártya, más a baj. Csak akkor nem értem az X1650 és 2 darab GTS250 miért jó? (persze a HD3870-et így nem viszik vissza nagykerbe)
    Jelenleg még várok, más okok miatt nem teszek még semmit se. De tudom még eljön az én időm is.

Képzelheted, milyen jó volt lemaradni DiRT2, AC2, stbről és 4-5 hónapot kivárni.