Nekem tetszett a film, hat moziba inkabb a latvanyosabb filmekert fizetek ez nem azt jelenti, hogy rossz volt a film csak draga a jegy:)
Tetszettek a kulon kis sztorik, illetve az ahogy a vegen osszekapcsolodtak.
Bar ez a film szerintem az elnyomokrol es elnyomottakrol is szol
USA vs. Mexiko es mondjuk USA vs. Marokko
Igazabol latszik, hogy a marokkoi ember elet szart sem er, mikozben egy amerikaiert szinte mindent megtesz a hazaja(persze ez is a hatalom, politika es hogy ok a baszszajbanemzet)
Japan, USA a fejlettebb Mexiko meg Marokko az alantasabb nemzetkent van bemutatva a filmben.
Nyelvi kaosz nem vettem nagyon eszre a filmben viszont allamok kozottit annal inkabb.
A japan szal az erdekes volt a nema lany miatt is, megertettni meg tudta magat, de nem ertettek meg ot, talan csak az apja.
Igazabol Marokkoban is abbol van az !ellentet! a turistak az oslakok kozott, hogy sok TV-t neznek az amcsik es a felelmeik jonnek elo, az egesz film ez a babeli meg nem ertes sugallja nekem, csak nem nyelvi, hanem emberek kozott egy hazaban es az allamok kozott.
Igazabol egyik szereplo se volt rossz csak egy ember a sajat vilagabol. Meg is rosszul sultek el a dolgok egyes embereknek, nezzetek meg, meg csomo gondolatom lenne rola, de most nem jut eszembe:)