fizika:kísérleteket mutatott be a tanár,jobbra számítottam,inkább csak néztem ki a fejemből
biosz:kikaptuk a dogát,4-es lett (H) meg közben a bőrről tanultunk és ettem,mert ez a tanár rendes,és nem szól érte,ez az egyetlen óra,ahol sapkában ülök -.-
spanyol:Profesor David voltam,kihívott a táblához,h írjam fel a pörkölt receptjét spanyolul :A_SD?_AF?ASG mert most ilyen spanyol kajákról,meg ilyesmikről tanulunk,és fejébe vette,h akkor írjuk le a pöri receptjét.
gyorsan elment az óra
angol:másik csoporttal néztük a tróját angolul megint,és nem zenét hallgattam,meg lestem ki a fejemből,hanem néztem,pedig már vagy 5x láttam ezt a filmet.
irodalom:bánk bánt olvastam,elvileg mára kellett,de holnap kéri számon,és szembesülnöm kellett azzal a ténnyel,h csak én olvastam el :DD
mert még a végét nem olvastam el tegnap este,az óra amúgy is unalmas volt
matek:helyettesítő tanár jött be,jegyzeteltem,semmi extra nem volt
tesin meg ping-pongoztam meg kosaraztam,pedig mentünk volna focizni,ha nem esett volna az eső :\
egyébként általában figyelni szoktam,csak az olyan órákon szoktam beszélgetni/rajzolni/lesni ki a fejemből,amelyek nem érdekelnek.pl ilyen a rajz,a kémia és még pár tantárgy.ezekből úgy sem érettségizek,év végén meg átmegyek egy kettessel azt viszlát.pl kémiából.egyébként félévkor 2 db 2-esen és 2 db 3-asom lett,többi 4-5,szal nem vagyok olyan rossz tanuló,érettségi tantárgyak közül egyedül a matek nem megy,abból hármas vagyok.